Mit jelent ez az álom?
A nagymamám egy éve halt meg körülbelül. Nagyon vallásos katolikus volt. Pár hónappal a halála után volt egy furcsa álmom.
A szobámban feküdtem, és egyszer csak kinyílt az ajtó és egy fehér ruhás szellem lépett be. Maga a szellem láthatatlan volt, és a fején olyan kis fehér főkötő volt, mint ami a babáknak van, csak csipke nélkül. Női egyberuha volt rajta... Mint egy nagyon régi hálóing. Nagymamám hordott ilyet régen... A szellem a kezét nyújtotta, de én nagyon megijedtem, és éreztem, hogy rettenetesen ver a szívem, aztán mégis kimentem vele az ajtón. (A házunkban igazábó egy hosszú folyosó van, amiből 6 ajtó nyílik jobbra-balra. a 7. ajtó és az én szobám ajtaja a folyosó két végén egymással szemben van.) Az álmomban mikor kiléptem a szobából, mindegyik ajtó nyitva volt, és benéztünk az 1. szobába. Ott anyukám egy furcsa a Mama c. filmből való képen lévő szoborra emlékeztetett. Vagy mint egy Mária-szobor. Kinyitotta a szemeit, de mozdulatlan maradt. a 2. szobában az egyik nagybátyám egy frigyláda szerűség volt. Valahonnan tudtam, hogy rengeteg szellem/halott vesz minket körül, de a 3. szobába már nem tudtam benézni, mert felébredtem.
Azon csodálkotam, hogy az elején mikor megijedtem, akkor vaószínű lett volna, hogy az agyam rémálmot vetít, ki, de mégse rémálomként éltem meg, hanem inkább furcsa álomként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!