A gyermeki (gyenge) önmagammal álmodtam. Mit jelentett az álmom?
Valaki ha tudja, elmondaná mit jelenthetett ez?
Egy sötét szobában voltam, ahol se ablak, se ajtó nem volt. Ott volt egy szék, amin egy fiú ült a sarokban. Megkérdeztem tőle mit csinál itt, erre felnézett, és magamat láttam, 6-7 évesen. Elkomorodott arccal. Ekkor valahogy a 6-7 éves én lettem, és megkérdeztem magamtól: "Fájt?" Ahogy elhangzott ez a szó, újra "szerepcsere" történt. Magamra néztem, és láttam, hogy elkezdenek potyogni a könnyeim. Oda mentem, a 6-7 éves önmagamról, és megkérdeztem mi a baja, de ekkor leszúrt egy késsel. Elkezdtem vérezni, de ő is. Erre újra megkérdezte, hogy "fájt?" Ekkor láttam, kívülről, hogyan halunk meg.
Újra kezdődött. Tudatában voltam, hogy mi volt ezelőtt, de még nem tudtam, hogy ez egy álom. Nem kérdeztem meg tőle semmit sem, csak megöleltem.(?) Ezután egy tükör lett előttem, és a hátam mögött. Az előttem lévőben magamat láttam, a hátam mögött azt láttam, ahogy megölelem a gyermeki énemet. Az előttem lévő tükörképem, azt mondta nekem, hogy gyenge vagyok. Ezután vissza kerültem az előző helységben, abban a helyzetben, ahol a kisebbik önmagamat ölelem. De most volt egy kés is a kezemben, és hátulról leszúrtam a gyermeki énemet. Ezután fájdalmat éreztem, vér lett mindenütt, a tükör szobában vérző szemekkel nézetem magamra, és a tükörképem azt mondta nekem: "ezt már szeretem" Ezután összetörtem, vagy lehet, hogy összetörtek a tükrök, és egy fülsüketítő hangot hallottam, és felébredtem.
Mikor felkeltem, ugyan úgy fájt, mint álmomban.
Mi volt ez az álom? Mikor eszembe jut kicsordul a könny a szememből, olyan valósághű volt.
Mi történt 6-7 éves korod környékén amikor nem álltál ki magadért, elárultad saját magadat és az fájt? De ilyenkor még még van egy korábbi esemény ami ezt a 6-7 éves korit előidézte.
Belső gyermek gyakorlatok végzése nagyon javasolt.
Gyerekkori sérülés okozta traumáról van szó.
De ez a tőrdöfés különös... ennek a mibenléte még ki kell hogy derüljön!
Eléggé nehéz gyerekkorom volt. Egy barát se, rendszeresen vertek óvodában. Sose ütöttem vissza, ezenkívül beteg is voltam ezekben az időkben. Tudom, hogy volt fájdalmasabb dolog is, biztos vagyok benne, de ha vissza akarok emlékezni rá, akkor olyan lenne, mintha az elmémben falnak mennék. Nagyon nem szerettem kisgyerek lenni, gyáva voltam mindig is... Csak sírtam ha bántottak.
Talán ezt kérdezte meg tőlem? Hogy fájt-e ez az időszak? Nem értem most... Teljesen sikerült ezek szerint elfelejtenem, de mégis visszatért ez az időszak az álmomba. Pedig még most is ha rágondolok, a sírás keringet.
ez nagyon érdekes!
sajnos nem tudok segiteni, de remélem sikerül megfejtened, és lezárni magadban egy gyermekkori traumát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!