Mi volt eddig a legérdekesebb álmod? Tudod mit jelentett?
Hát én is úgy vagyok vele, hogy minden egyes álmommal újabb "legérdekesebb álmom" születik. Már persze ha emlékszem rá...
A mai termés:
Mostanában sokat meditáltam, és Istennel kapcsolatban is voltak gondolataim. Úgyhogy gondolom ezért sikerült ezt álmodni.
A szívemben voltam (tudom, hülyén hangzik :D ), és ott volt egy templom, ami félig "belenőtt" a természetbe, benéztek az ablakokon a fák, meg minden. Nagyon szép volt. Egyszer csak láttam egy verebet, odaszállt a párkányra, ami előtt álltam. Utána átalakult valamilyen másik színes madárrá, majd eltűnt, hiába kértem, hogy maradjon.
Ezután bejött az ajtón egy kecske, belenéztem a szemébe, és rájöttem, ő Isten. Valami nagy szeretetet éreztem, leborultam elé, ő pedig azt mondta:
"Hát nem látod, hogy mindenben ott vagyok?"
Vele akartam még maradni, de elment. Ekkor már felülről láttam magam, ahogy térdre vagyok borulva, és hatalmas fehér szárnyaim vannak, és ragyogok. :D Gondoltam, ha már van szárnyam, repkedek egyet, de felébredtem.
Hát szerintem ez nagyon furcsa volt, fogalmam sincs mit jelent, de jó volt.
Gyakran vannak élénk álmaim, de volt régebben egy visszatérő. Egy háború idején játszódott és a pincében bujkáltunk. A férjem valahonnan húst hozott, barna papírba csomagolva, tél volt és a kabátját adta érte. A húst főztem, amikor valaki zörgette a pinceajtót. A férjem kiment és egy lövést hallottam. Kiszaladtam és azt láttam, hogy vérbe fagyva fekszik a földön. Odaléptem a gyilkosához és a pisztolyt tartó kezére szorítottam az ujjaimat. Szíven lőttem magam. Utána felülről, lassan távolodva láttam, hogy a férjem holtteste mellett fekszem, a gyilkos pedig térdre hullva zokog a testünk felett.
Ebben az az egyik érdekesség, hogy valaki azt mondta, hogy álmában nem halhat meg az ember, mert még előtte felébred.
A másik érdekessége meg az, hogy pár éve találkoztam az "álombeli férjemmel", akit addig soha nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!