Mit jelenthet az álmom - Jézussal repülök?
Figyelt kérdés
Sosem szoktam álmodni, vagy legalábbis nem emlékszek rá általában, de a tegnapira igen. Éjszaka volt, kimentem, hogy a kutyám kiengedjem a faládából, mert úgy kezdődött az álmom, hogy bement a házba a kutyám és a macskám, anya férje meg berakta a kutyát egy nagy faládába és úgy kitette az udvarra. Elég nagy hülyeség, de mindegy. Kimentem, és egyszer csak megjelent Jézus. Kb. 50 cm volt, fehér, fényes, mint egy csillag, egy kis angyal formájában volt, egész aranyos volt. Felültem a hátára és úgy repültünk. Érdekes módon akkor már a nagyszüleim házában voltunk, a kerítés tetején. Onnan indultunk és átrepültünk az egész városon az éjszakában. Magasan, hogy senki se lásson minket, bár nem voltak emberek, nem voltak autók, nem volt semmi, csak sötétség és 1-2 ház világított csak. De annyira megnyugtató volt.. Jézus hátán repültem a város felett egész idő alatt, aztán egyszercsak felébredtem. Sajnáltam, mert annyira jó érzés volt, sosem éreztem még ilyen nyugalmat.2013. okt. 23. 22:50
1/3 anonim válasza:
De jó lehetett! Szerintem az Őrangyalod, vagy valamilyen más angyal a tudatodat, vagy mondhatjuk, a lelkedet, elvitte egy kis utazásra, és aztán visszahozta. A lélek szó jelentése megfoghatatlan, de Rudolf Steiner egyik könyvében lerajzolj, hogy a léleknek az alsó csakrákhoz tartozó része a testben marad alvás közben is, de a szívcsakrától fölfelé eső rész elkalandozik az álmodás idején, ilelletve ezeket a kalandokat nevezzük álomnak.
Van úgy, hogy messzebb kalandozik a lélek, és nagyon élénken él bennünk a kép, . Ha hűvös levegőben vagyunk - így olvastam - akkor a test jobban elengedi a lelket, ilyenkor nagyobbat kalandozhat, ha melegben vagyunk, akkor a test erősebben fogja, nem engedi messzire.
3/3 anonim válasza:
Nekem is van bélyeg gyűjteményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!