Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelent, ha azt álmodtam...

Az mit jelent, ha azt álmodtam, hogy Lengyelországba repülök a szerelmemhez?

Figyelt kérdés
Aki semmit nem tud rólam csak azt, hogy vagyok és egyszer találkoztunk és szerelmesek lettünk. Álmomban egy házat láttam előtte egy nőt, a nő bement a házba és odament a férjéhez, középkorúak voltak. Bent odamentek a fiúkhoz, (hozzá), aki már nagyon öreg volt, vagy 80 éves és sírt és rólam beszélt, (akkor elkezdett megfiatalodni és 20 éves lett) meg arról, hogy nem talált meg és keresett a szülei vigasztalták és sajnálták. Akkor feltűnt egy fiatal lány akinek erősen ki volt festve vörössel a szája és festett fekete hullámos haja volt és elég hiányos öltözete. A nő megpróbálta megcsókolni és rámászni, de ő elridegült tőle és nem hagyta. Szerintem ez azt jelenti hogy engem szeret és ha nem talál rám úgy fog megöregedni, hogy nem lesz más nő az életében, de lehet, hogy csak azért álmodtam ezt, mert ezt szeretném.(Viszont én próbálom megkeresni, de sajnos csak a főnökén keresztül tudom, már megírtam a levelet, csak még nem mertem elküldeni.)
2012. aug. 24. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez az álom annyit jelent, hogy te ezt szeretnéd. Ennyi. Nem üzent neked álmodban.
2012. aug. 24. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Semmit nem jelent. Az álmok nem jelentenek semmit sem. Van, aki ezt megérti, és vannak az ostobák...
2012. aug. 24. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy éppen vannak, akik nem képesek felfogni az álmok jelentését a kis agykapacitásuk miatt. Van, aki ezt megérti, és van, aki ostoba.
2012. aug. 24. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Amiért most így visszaoltottál, összetöröm a szíved:

A mikulás... nos... nem létezik.

2012. aug. 24. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Buksz a lengyel répákra.
2012. aug. 24. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyilvan sokat gondolsz ra ,szinte mindig ,es ezert is almodsz rola ,.de ahogy az irasodbol kiveszem,.gondolom kulfoldon elsz??csak azert mert a ferjemmel en is itt ismerkedtem meg aki szinten Lengyel :) es a kislanyunk is apai agrol :)

amit meg irtal levelet szerintem kuld el neki,.nem vesztesz vele ,max annyit hogy varsz,.ha meg keres akkor igaznak mondhato az erzelmeitek egymas irant ,ha nem akkor lepj tovabb ,.es ne emezd magad ,.de te legalabb meg probaltad !sok szerencset :)

2012. aug. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!