Furcsa látomás meditáció közben. Mi a magyarázat?
Figyelt kérdés
A minap meditálás kellős közepén egy táj felett repültem, mindenhol erdők, dombok, de nagyon jó idő volt és a látvány is gyönyörű. Egy kőből épült templomszerűség volt egy rét közepén, fölbe vájt lépcsőkön lehetett felmenni a bejárathoz. "Leszálltam" és bementem. Nagy, tágas tér fogadott, szemben a falon hatalmas ablakokkal amin besütött a nap. A tér közepén egy öreg úr állt velem szemben, mintha rám várna. Közelebb mentem -> hosszú ősz haja volt, eléggé ráncos, szemei égkék színűek, nagyon ragyoktak, vörös ruhát viselt, hosszan leért neki kb bokáig,de nem telejsen vörös volt, ilyen aranybarna minták is voltak benne. Valamit mondott, számomra érthetetlen nyelven. Ja és a térre egy jel volt felfestve, nem tudtam megnézni, nem tudom miért, de talán egy, napról készült rajz volt az alapja. Na szóval a beszéd után oda kellett mennem az üvegs ablak elé, egy állványon volt ott egy öreg könyv, poros, kinyitottam, abszolút te érthetelen nyelven íródott, furcsa jeleket láttam benne. 3at sikerült megjegyeznem egyik ilyen balra szögeletsen kunkorodó kampó a másik 1 függőleges vonal átlósan áthúzva, a 3. meg egy sovány X baloldalra kissé megdöntve. Miután belenéztem, fényt láttam majd hirtelen kívülről láttam magamat, az ablakon erős napsugár jött be és világított a homlokamra, beragyogta az egész testem. nagyon jó, kellemes volt, majd becsuktam a könyvet és hirtelen vmi azt súgta vissza kell térnem. (megjegyzés: ezzel az öreg úrral már többször találkoztam meditáláskor, vagy álmomban) válaszokat előre is köszönöm.2013. szept. 14. 22:43
41/46 anonim válasza:
Laylah: Nem tudom. De a 3db kettes, azaz a 222 leggyakrabban a lélekpárra utal, de néha azt is jelentheti hogy önmagadban kell rendezned a női és a férfi minőséget hogy végül egy egész alkosson. a 7 db hetesről fogalmam sincs, mivel néztem mélyen utána a numerológiának. De a kettes önmagában elég erőteljes szám.
43/46 Laylah válasza:
Lehet benne valami, mert pont most kezdtem el beszélni vele újra...
44/46 anonim válasza:
A számok, angyali számok is lehetnek. [link] Zoboleh, ezen pedig kifejezetten angyal írás van.
45/46 Gabonakör válasza:
Bármilyen képet látsz, hangot hallasz meditáció közben, az még az elme szüleménye, nem valóság, menj tovább. A nagyon régóta meditálók legnagyobb csapdája, hogy a meditáció közben tapasztalt boldog állapothoz ragaszkodnak és nem lépnek túl. A meditáció célja nem a boldogság megtapasztalása, hanem a valóságé és azé, aki valójában vagy.
46/46 Laylah válasza:
Végre megtaláltam újra ezt a kérdést <3 komolyan, gyakoris élményeim fénypontja, egy olyasvalaki találni, aki röviddel előttem ugyanazon ment keresztül, és együtt bogarászhattunk válaszok után, köszönöm, köszönöm! :)
Azóta teljesen elhanyagoltam a témát, de újra fel akarom venni a fonalat. Újra kell kezdenem mindent, de talán könnyebben fog menni, mint elsőre, kitapostam már az ösvényt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!