Ez mi volt? Mi történt?
2 napja beszélgettem egy barátommal, aki mesélt arról, hogy többször is álmodott tudatosan. Utánanéztem a dolognak, mert nagyon felkeltette az érdeklődésemet, szeretek ilyenekről olvasgatni. Aznap este nagyon furcsa volt. Még épp nem aludtam, mikor hirtelen átjárt a forróság (mint egy hőhullám), utána elment-eltompult a hallásom, zúgott a fejem, és így voltam kb. fél percig. Semmi nem történt. Utána a fülem kipattant, felébredtem, de szinte azonnal jött a második. Ugyan ez volt: melegség, tompa hallás. De most képek villantak be előttem, nagyon gyorsan. Fiúkról. Ismertem őket. Gondolom ez csak azért volt, mert aznap többször is eszembe jutottak. Ugyan úgy kb. fél perces volt. Felébredtem, jött a harmadik, az utolsó. Ebben egyedül voltam. Beszéltem magamhoz. A hangom nagyon felerősödött, hangos volt, mintha kiabáltam volna. Arról beszéltem, hogy most elindult bennem valami, bekapcsoltam egy "mágnest" aminek hatására olyan embereket ismerek meg a közeljövőben, akikre nekem szükségem van. Felébredtem. Nagyon furcsa volt ez az egész. Lehet, hogy csak egy egyszerű mély meditáció volt, nem tudom. De én szoktam meditálni, és ilyet még nem tapasztaltam soha. Mi lehetett ez?
Remélem tényleg bekapcsoltam azt a mágnest, mert igazán rám férne egy jó kis társaság, akikkel igazán jól érzem magam. :)
16/L
Fizikailag elaludtál (és ennek megfelelően hallucinálni kezdtél), miközben a tudatod ébren maradt. Ez a tudatos álmodás elérésének egyik módja.
A másik az, hogy álmodban jössz rá, hogy alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!