Veletek történt már ilyen?
Ma éjjel volt egy álmom. Találkoztam egy lánnyal. Annyira élethű volt az egész, hogy még most is tisztán látom az arcát, és hallom a hangját, és ha szembe sétálna velem az úton, biztos hogy sokkot kapnék. :D
Nektek volt már ilyen álmotok? Mit jelenthez ez? Egy ideje nincs barátnőm, talán pont ezért álmodok ilyet?
Gyakran vannak élethű álmaim. Legutóbb, tegnapelőtt volt egy, de sajnos, nagyon kegyetlen volt. :(
Álmomban meghalt apám. Éppen otthon voltam, amikor megtudtam a rossz hírt. Érdekes, utána láttam magam előtt, hogy szétzúzott fejjel fekszik a munkahelyén, mert ráesett egy nagy vasdarab. Utána ezt valahogy többszörösen átéltem az álomban. Teljesen kivoltam, sírtam, minden volt...
Nem sokkal később, a bejárati ajtón bejött egy nő, akiről tudtam, hogy apám felesége, de valamiért nem az anyukám volt kinézet alapján, de ugyanakkor mégis... furcsa volt... Elvágott torokkal lépett be, spriccelt a vére, majd összeesett. :(
Fellélegezve ébredtem fel.
Ezután jött egy másik álom, amelyben szintén otthon voltam, és teljesen idegen emberek mászkáltak a lakásban. Fialt a macskám, és a kölykeit vitték el. Nagyon rosszul esett, hogy a legaranyosabbakat, legkisebbeket viszik el.
Reménykedtem benne, hogy hátha hagytak még egyet..., és az ágy alatt találtam is, de ő már valamivel nagyobb volt, mint a testvérei, ezért csak "fél-örömet" éreztem.
Első vagyok
Nem tudom, miért álomdhattad ezt. Az agy összerak sok érzelmet, információt.
Biztos, hogy láttad valahol azt a lányt, szerintem. Az álom az agyból szedett információkból rakja "össze a történetet" és ha nem ismered a lányt, nehéz kérdés..
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!