Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Veletek történt már ilyen?

Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap álmodtam valamit de nem a saját testem volt az álomba, meg nem is én, hanem én egy létező 18 éves ismertebb srác voltam. Ez hogy lehet? De rendesen a saját gondolataival meg mindennel.

16/L

2013. febr. 28. 17:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Remélem valamennyire érthető, mert nem tudom normálisan megmagyarázni.
2013. febr. 28. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes,nálam is volt olyan,hogy pl anyámat egy nyuszi személyesítette meg!Nem vicc!De tudtam,h ő az!Én is néztem már máshogy ki álmomban
2013. febr. 28. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán. Az agyunk fura dolgokat talál ki álmunkban.
2013. márc. 1. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, volt hasonlóban részem 2-3-szor.Kétszer álom során, egyszer pedig a valóságban tapasztaltam hasonló érzést.Azt hiszem, ezt nevezik tudatmegosztásnak.Egy általam ismert, valós személy testi-leki érzéseit és gondolatait tapasztaltam meg pár percig.De közben tudatában voltak annak, hogy én valójában nem az a személy vagyok, tehát tudtam, hogy nekem nem az a fizikai testem és azok a gondolatok, érzések nem az enyémek.Hú, nehéz megfogalmazni, amit akkor átéltem, de később a valóságban bebizonyosodott, hogy azokban a percekben látott idegen emlékképek, érzések megfeleltek a valóságnak, tehát nem puszta képzelődés volt az ismerősöm tudatába, érzéseibe való bepillantás.Sajnos ez egy nagyon ritkán előforduló tapasztalat, kevesen számoltak be még ilyesmiről.
2013. márc. 1. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!