Nem régen történt velem. Szerintetek? (bővebben lent)
'6. válaszoló: köszönöm szépen a válaszodat :)
a többiekét szóra sem méltatom...de nekik is köszönöm, hogy legalább írtak valamit :)
Alvásparalízis lehetett.
(Egy pszichiáter ezzel magyarázta az ufó jelenségek észlelését is. Hogy szerinte akik ilyet észleltek, azok valójában alvásparalízisben voltak. De nem tudom már hol olvastam. Csak mellékesen mondtam.) Nem te vagy az egyedüli. Egyik ismerősöm látott már ilyen vegyévdelmi ruhás embert is az ágya mellett meg olyat is hogy valaki megtámadta.
Én nem éltem át még ilyen ijesztő dolgot. Olyanom már volt, hogy dolgom volt, de álmos voltam és beleálmodtam hogy felkelek és mondjuk elkezdek készülődni vagy hogy éppen tanulok, közbe meg aludtam tovább. Még a könyv olvasását is beleálmodtam. Csak vicces volt, mert nem tudtam legenerálni az eredeti könyvtartalmat álmomban és az is lassan történt. Tehát így elakadtam az olvasás közben mintha nem tudnék olvasni. :)
Nem vagyok szakember, nem tudom mélyebben a jelenségét. Szerintem nem skizofrénia, de mindenesetre érdekes. Biztos van ennek is valami szakirodalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!