Veletek is történt már ilyen?
Figyelt kérdés
Veletek volt már olyan hogy lefeküdtetek aludni, már majdnem elaludtatok, a gondolatok már-már átmentek álommá és egyszer csak mintha átzuhannál, elkap egy furcsa érzés, teljesen lezsibbaszt, 5-6 másodpercig nem tudsz megmozdulni, nem tudod hogy most mi van, de pár másodperc múlva már minden rendben, mert "legyőzted". Az elmúlt héten 2x történt velem ilyen az éjszaka. Mi lehetett? Egy rövid szakasz amikor már a testem aludt de a tudatom még jelen volt. Nagyon megijedtem, azt hittem megállt a szívem. Veletek volt már ilyen?2013. febr. 28. 06:26
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig nem tudtam hogy mi az, de utána olvastam és igen, ez volt a jelenség. Köszönöm.
2013. febr. 28. 10:11
3/4 anonim válasza:
Velem is történt már ilyen,én még levegőt sem kaptam.
4/4 anonim válasza:
ja velem az h lefeküdtem néztem a tv-t és az álmodtam közben de közben néztem a tv-t de az álmom meg homályosan volt bennem nagyon fura volt azt se tudtam h mivan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!