Mi történt velem?
Nekem is volt ilyen alvásparalízis alatt, tök valós volt, de tudom, hogy csak álmodtam.
Én se bírtam megmozdulni, és valaki beszélt hozzám ismeretlen nyelven a fal felől, de fenyegető módon.
Álomban ki van kapcsolva az agynak az a része, amelyik a testet mozgatja, hogy ne kapálózzunk, miközben azt álmodjuk, hogy mozgásban vagyunk. Macskákkal csináltak ilyen kisérletet, hogy kiiktatták ezt az alvás közbeni funkciót, és a szerencsétlenek amikor álmodtak, közben járt a lábuk, futottak, ugrottak, verekedtek, játszottak, kapálóztak, lehetett látni, éppen mit álmodnak.
Jó, hogy van ez a védelmi kikapcsolás, valamiért nálad most később kapcsolt vissza, mint az éber tudatod. Elég ijesztő lehet. A kántálás is valószínűleg az álmod része volt még. Valamiért megtorpantál felébredés közben félúton.
Szerintem a tudatalattid még valamilyen futó folyamatot be akart fejezni, amire normál esetben nem is emlékeznél, hiszen számodra érthetetlen volt a szöveg. Ha olyan információ lett volna, amiről tudnod kell, akkor valószínűleg olyan formában kapod, hogy legyen esélyed értelmezni: szavak, képek, szimbólumok, érzések.
A kiabálás viszont értelmezhető, közelgő veszélyt jelez, betegség vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!