Hippy baby kérdése:
Ez mit jelent? Vajon mi történt? A szelleme eljött hozzám?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen meghalt a nagymamám..
Azon az este vagy az az elötti éjjelen felkeltem éjfél,11 óra tájában.Szerintem nem álom volt.A nagymamámnál volt egy gyertya aami világított.A vállan egy selyem sállal.Felültem az ágyamból hátrafordultam az ajtó mögé ami nyitva volt.A nagymamám besétált a szobámba a sötétben.A mamának nem normális színe volt hanem fénylett.Amerre csak nyárt mindent beragyogott fénnyel.Nagyon megijedtem.Besétált a szobámba és leült az ágyamba és simogatta a fejem..Ez bajon mit jelenthet?Nagyon imádtam a mamát,mindent megengedett és mindig velem mentem mindenhova...
2013. aug. 23. 15:58
1/5 anonim válasza:
Nagyon hiányzik neked. Ez egy emlék lehetett, vagy egy képzet (ha nem simogatott meg soha), de az fix, hogy hiányolod. Én is láttam szellemet, de csak úgy, hogy öt centit arrébb ment a szék, szóval nem jelent meg. Az is csak képzelődés volt, ugyanis annyira hulla voltam aznap és nyűgös, hogy az agyam szórakozott velem:)
2/5 A kérdező kommentje:
Még sose simogatta a fejem..És az nem álom volt!
2013. aug. 23. 17:03
3/5 anonim válasza:
Képzelődsz, menj el pszichológushoz. Segíteni fog.
4/5 anonim válasza:
Ne halgass azokra akik szerint menny el dokihoz..meglátogatott mert nagyon szeretted/szeretett nemkell félned nembánt csak utoljára eljött elköszönni.
5/5 anonim válasza:
hülye vagy.menj orvoshoz.egy halott ember nem tud megsimogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!