Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rengeteg szexuális álmom van...

Rengeteg szexuális álmom van mostanában, szinte minden éjjel. Mi a magyarázat?

Figyelt kérdés
Régebb alig volt, most meg szinte minden éjjel. 19 éves lány vagyok, egyedülálló ha ez fontos a megfejtéshez. Én nem értem, eddig a komoly kapcsolatom alatt sem, s azelőtt sem volt nagyon ilyen jellegű álmom
2013. szept. 10. 12:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindenki változik. Élvezd ki amíg tart, mert úgyis elmúlik.
2013. szept. 10. 12:25
 2/14 anonim válasza:
77%
Éhes muffal disznókat álmodsz!
2013. szept. 10. 12:25
 3/14 A kérdező kommentje:

:))

nem hiszem az lenne a gond :D

2013. szept. 10. 12:56
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, hogy megtámadott egy succubus, más néven baszólidérc. Ez a gonosz lény álmodban megerőszakol, így szívja el az életenergiádat. Ha távol akarod tartani, spriccelj szenteltvizet a hálószobádba, és az ágyad alá tegyél egy pohár tálba ecetet, abba pedig egy Balaton-szeletet, ez majd elriasztja,
2013. szept. 10. 13:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Hiányzik, azért álmodsz róla.
2013. szept. 10. 13:26
 6/14 anonim ***** válasza:
baszólidérc. :DD
2013. szept. 10. 13:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint a komoly kapcsolatod alatt azért nem volt ilyen álmod, mert valószínűleg megkaptad, amire vágytál, és a vágyaid nem voltak elnyomva, vagy nem voltak túl erősek. Az ilyen álmok inkább akkor jelentkeznek, ha ébrenlétben nem tudod megtenni azt, amire vágysz, ezért álmodban pótlod be, de jelentkezhetnek kiegyensúlyozott párkapcsolatban is, ami nem feltétlen jelez vágyat a megcsalásra. ;) A rendszeresség lehet inkább annak az oka, hogy épp egyedülálló vagy, de vágysz valakire.
2013. szept. 10. 14:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. szept. 10. 15:12
 9/14 anonim ***** válasza:
De most akkor, a szexuális álmok előtt, mit teszel, mennyi ideig tart, míg elalszol, szexuálisan? Lefekvés előtt keveset eszel, vagy be szoktál nagyon szexuálisan vacsorázni? Nem mintha nagyon befolyásolná a végeredményt, csak megkérdeztem, szexuálisan.
2013. szept. 10. 18:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Igazából úgy két hete bevacsorátm :)) és rá pár napra kezdődtek, s folyamatosan vannak. Szóval nem gondolom, hogy azért mert vágyom rá, mert nemrég volt.
2013. szept. 10. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!