Furcsa látomás meditáció közben. Mi a magyarázat?
A rúnákról azt kell tudni, hogy ugyanúgy használták a kelták és vikingek, ahogy keleten a mantrákat.
Mindegyik rúnának van egy spirituális jelentése, és a kántálásukkal különböző típusú energiákat lehet összegyűjteni.
A fősodrású történelem rengeteget hazudik arról, hogy milyen típusú írás a legrégebbi. Ugyanis ez nem más, mint a rúnikus írás.
Lásd : Bosznai piramis, illetve ezeket: [link]
Egy kis történelmi áttekintés: a szkíták a kelták rokonai voltak. Szkíta népek nagyon sok helyen éltek, ráadásul É-Indiában a fehér hunok tanyáztak egy ideig. A rúna hasonlóan értékes írás mint a (székely-magyar) rovás. Ugye nem véletlen hogy a boszniai piramisban rovásjeleket találtak. És az nem rúna volt. Kimondottan rovás.
Nekem pl vannak ismerőseim Ázsia különböző területeiről, érdekes, hogy sokan magukat még mindig szkítáknak tartják, és kihangsúlyozzák hogy ők a legősibb nép.
Programtervező infó, hűha, sok kitartást! Így látatlanban is tisztelet =D
Az utolsó álmomban nekem egy rendszám volt.. Imádom a számokat, a matekot, numerológiával nem sokat foglalkoztam, de szerintem sikerült értelmeznem.
Neked is azt javaslom (hogy talán a numerológia választ adhat)
PL: a 3 db 6-os a tévhittel ellentétben nem mindig jelent rosszat, de gyakran jelenti azt hogy valaki ártani akar neked, vagy valamilyen formában árthatnak valakinek.
Ne bonyolítsd túl. És főleg ne parázz, ha számokban kapsz üzenetet az egyben az is jelenti hogy "őrködnek feletted", támogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!