Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodhattam ilyesmit?

Miért álmodhattam ilyesmit?

Figyelt kérdés
Mostanában rengetegszer álmodom azt, hogy megcsalom a páromat egy nagyon helyes sráccal. Mindig ott kerül a sor az aktusra, ahol tanév alatt lakni szoktam, de kívülről a lakás úgy néz ki mint a ház, amelyben lakom vidéken. A srácot még sosem láttam, legalább is úgy vélem hogy nem. A szex maga nagyon jó vele, de mindig a felénél abbahagyja és elmegy lezuhanyozni és mikor bemegyek utána ő mindig leszöktel eléggé forró vízzel. Ezek után folytatjuk a szexet. Mikor vége akkor megjelenik mindig egy házaló ügynök aki valamilyen folyékony akármit árul, és valamiért veszek tőle ebből az áruból. A szerződés amit ekkor aláírok kézzel van írva, és nagyon vastag köteg papírt jelent ez. Utána ez az árus elmegy és rengeteg sok kékeszöld ládát hagy az udvaron, amiben gondolom az a dzsúz vagy valami szörp-féleség van. Ezek után visszamegyünk a házba a szexpartnerrel, és újabb szexbe kezdünk amikor én kibukok és sírva közlöm vele hogy 3 éve kapcsolatom van(ez igaz is), itt ezek után viszont nem emlékszek, hogy ennek ellenére lefeküdtem-e vele vagy sem. szerintetek ez mit jelenthet? Meg akarnám csalni a barátomat tudatalatt?

2013. aug. 18. 08:13
 1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? És a párod, akivel már 3 éve együtt vagy, az első kapcsolatod, vagy voltak már előtte is pasijaid? 28/N
2013. aug. 20. 17:58
 2/3 Tom Benko ***** válasza:
54%
Leginkább azért, mert alszol.
2013. aug. 21. 02:15
 3/3 A kérdező kommentje:
első: nem első kapcsolat, előtte volt már valaki, de az első olyan kapcsolat aminek volt is valami értelme. 22/N
2013. aug. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!