Ez az álom valamit jelent? ;) azóta csak erre/rá gondolok!
Bocsi hogyha hosszu de kerlek olvassatok el:
tegnap előtt azt álmodtam hogy a one directionnel vagyok(egyáltalán nem vagyok rajongó de persze nincs velük bajom de sosem hallgatom őket és igazából teljesen hidegen hagyott. eddig). szoval veluk voltam es mondták hogy uvegezzunk! smárolnom kellett volna egyikükkel (Harryvel de ez szerintem lényegtelen) és már épp csináltam volna amikor felriadtam! a pulzusom kb 600 volt de nem a csók miatt, inkább mintha megijedtem volna. nem értem, próbáltam visszaaludni, hátha folytatódik és kiderül hogy mi is volt ez de ezek után négy órán keresztül fetrengtem és nem tudtam visszaaludni. aztán nagynehezen sikerült de tök mást álmodtam. azóta nem értem mi van velem mert nagyon foglalkoztat hogy mi lett volna es csak ezen gondolkozom. de az a legfurább hogy előtte sosem foglalkoztam velük épp hogy a nevüket tudom, néha azt is keverem és most meg rászálltam a témára és csak pörög az agyam... valami vélemény? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!