Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

A strandon voltam haverommal(Haveromat két éve ismerem középsuliból, évfolyamtársam. Nagyon sokat lógtunk régebben együtt, de most már keveset foglalkozok vele).

Odajött hozzám egy csávó, hogy nagy a szám és hogy nagy az arcom. (Ami nem igaz a valóságban szerintem.)

Nagyon megijedtem. Próbáltam kimagyarázni a helyzetet, de nem sikerült. Jól elvertek mind a kettőnket.

Engem egy magas, szálkás, kopasz, acélbetétes csávó vert el. Megígérte nekem, hogyha legközelebb találkozunk, akkor borotva pengéket fog rakni az acélbetétesre.

Haveromat pedig egy magas, nagy darab, szőrös, szakállas, hosszú hajú bőrdzsekis csávó verte el.

Nekem a verekedés után össze volt vagdalva a jobb lábam. Kb 15 vágás volt rajta a bokámtól a combom aljáig.

Megmondták, hogy 18:00-kor újra találkoznunk kell, mert ha nem akkor tuti kicsinálnak minket.

Haverommal elmentünk hozzám. Ott ápolgattuk a sebeinket. Haver talált egy injekciós tűt és, ami benne volt azt nem magába szúrta, hanem csak ráfolyatta a kezére, amiről egy kis bőr lejött.

18:00-ra odamentünk a megbeszélt helyre. (Ez a strand volt...legalábbis a tudatom úgy tudta, de teljesen úgy nézett ki, mint a mostani középiskolám. Együtt indultunk, de most egyedül voltam. Jött a kopasz csávó, hogy újra elver. Én elkezdtem futni, segítségért kiabáltam, de még a biztonsági őr sem foglalkozott velem. Ezek az iskola focipályáján történtek. Valamiért a pálya közepén volt egy pad.

(Olyan pedig, mint ami a focipályák szélén szokott lenni. Ami lépcsőszerűen épül fel.)

Ez magas volt, bebújtam alá. De jött a kopasz csávó is. Valahogy túljártam az eszén és eltudtam futni.

Közben amúgy megérkezett a szőrös csávó is két traktor súllyal a kezében, aminek darabja lehetett 80-100 kg.

Elfutottam a kapu fele, de a kijárat teljesen ugyanolyan volt, mint az általános iskolám kapuja. Egy lány ismerősöm

pont (általánosban 8 évig osztálytáram és két éve évfolyamtársam), akkor tolta ki a biciklijét és egy kopasz csajjal beszélgetett. Pont azt beszélték, hogy a kulcs csomót dobja be a kapu felett. Bedobta és kinyitottam a kaput. Két lakattal volt lezárva. Egyik lakat a két kapuszárnyat zárta össze, a másik pedig a láncot biztosította.

Elindultam hazafelé és közben pedig olyanok fordult meg a fejem, minthogy többet ésszel, mint erővel. Illetve, hogy az ész győzedelmeskedett az erő felett.

Ahogy felébredtem, úgy éreztem, hogy már egyszer régen megálmodtam ezt, de nem tudom, hogy tényleg volt-e már ilyen álmom...

De a különbségek, amikre emlékszek:

-egyedül voltam

-csak egyszer vertek el

-a végén nem voltam a középsulimban (lehet, hogy amikor álmodtam még nem is jártam a középsulimban)

-a kapus kirohanásom sem volt benne

Bocsi, hogy hosszú lett, de engem valamiért ez most nagyon érdekelne, pedig nem szoktam annyira foglalkozni az álmaimmal.

Előre is köszönöm az válaszokat! :)

2013. aug. 11. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy álom volt? Lehet, hogy terhes vagy.

Mert én meg azt álmodtam, hogy odamentem egy kölökhöz azzal a szöveggel, hogy nagy a szája meg az arca, aztán jól elvertem az acélbetétessel. Meg is mondtam neki, hogy legközelebb penge is lesz nálam. Dömper tesó pedig a kölök haverját rakta jól meg, amiért állítólag beszólt az anyjára.

Megfenyegettük a srácokat, hogy 18:00-kor talákozunk és ha nem jönnek el, ki csináljuk őket.

Két kis hülye drogos meg tényleg eljött, hogy provokáljon bennünket a középiskolához. Strand ruhába öltözve táncikáltak. Ilyet szólok nekik, hogy elverlek titeket. Ettől az egyik kölök úgy betojt, hogy vistíva menekült, mint egy disznó. A biztonsági őr rudi koma meg csak vihogott rajta. Ő egy igaz pedoraszta. Üldözés közben majdnem elestem egy padon a focipályánál, ami valami hülye odarakott. Szóval jól ki lettem cselezve. Ez után dömper is megérkezett a gyúrás után. orrfacsaró hónalj szaga volt és sajnos emiatt a büdös kölök nyomát elveszítettem. Ráadásul még két bige segített neki...

2013. aug. 11. 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Szakadok a röhögéstől :'D
2013. aug. 11. 13:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Elolvastam ötször és még ötödjére is röhögtem rajta.

Ez a szöveg nagyon kész van. :D

2013. aug. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!