Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez? Miert nem...

Mit jelent ez? Miert nem tudok almomban repulni?

Figyelt kérdés
Meg sohasem tudtam repulni almomban,mindig amikor felsszaltam repultem kb 2 metert es lezuhantam.Messzire ugy,hogy addig repuljek es olyan magasra amennyire en akartam sohasem ment,pedig nagyon akartam.Amikor lezuhantam nagyon fajt a szivem ..neha neha sirtam is miatta.Egyszeruen nyomja a lelkemet valami,mintha ez egy problema lenne es nem tudom megoldani.

2013. aug. 9. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Régebben én sem tudtam. Furcsán hangozhat, de gyakorolj. Először még nekem se ment, csak pár métert, de utána egyre jobban, és mostmár minden álmomban alap dolognak számít, hogy tudok repülni. A tudatos álmodásra is rákereshetsz, vannak rá módszerek, hogy hogy lehet elérni.
2013. aug. 9. 19:40
 2/4 anonim válasza:
100%
Lefekvés előtt meg kell inni egy karton Red Bull-t.
2013. aug. 10. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért, amit írsz, hogy nyomja a lelked valami, amit nem tudsz megoldani. Ha gyakorolni akarsz, nem muszáj álomban, könnyebb úgy, ha ébren elképzeled, minél többször, minél részletesebben, minél nagyobb beleéléssel a sikeres repülés érzését. Ha már ébren tudod érezni, akkor álomban is menni fog, és lehet, hogy még a problémád is szépen megoldódik tőle.
2013. aug. 10. 18:36
 4/4 anonim válasza:
szívj be :D
2013. aug. 14. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!