A meghalt apukám álmomban élt. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Nemrég meghalt apukám, és ma azt álmodtam, hogy éppen ettünk, és az egyik oldalamon anyukám, a másikon pedig ő ült. Emlékszem, hogy tisztában voltam vele álmomban, hogy meghalt, de mégis rengeteget nevettünk és beszélgettünk. Annyira valós volt. Anyukám viszont nem nézte jó szemmel, hogy ennyit nevetek vele. Nem tudom miért?! Azt még elmondanám, hogy alkohol mérgezésben halt meg, és mikor még élt anyukámmal nagyon szerették egymást, ezért se értettem miért nem szeretné, hogy ennyit beszéljek vele.
Szerintetek ez jelenthet valamit? Előre is köszönöm:)
2013. aug. 7. 16:13
1/5 anonim válasza:
nem tudod elfogadni hogy meghalt. ha felszinen ugy tünik mélyen lehet h mégse. én a hugommal álmodom sokat és mindig tök jol érezzük magunkat vagy együtt menekülünk valami szörny elöl XD de én is mindig tudom h ö meghalt.
3/5 anonim válasza:
Az elsővel nem értek egyet. Három nagyszülőmet vesztettem el három éven belül, és kivétel nélkül mindegyikük felbukkant az álmaimban (azóta is). Mindig tudom, hogy ők már halottak, és hogy ez egy álom, mégis nagyon jól érzem magam, mert ahogy a kérdező is írja, sokat nevetek, viccelődöm velük (miközben tisztában vagyok vele, hogy álmodom). :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Esetleg arra valakinek nincs ötlete, hogy anyukám miért nem örült ennek, hogy ennyit nevetek vele?
2013. aug. 15. 01:20
5/5 anonim válasza:
nekem meseltek paran (osztalyfonok olyan idos rokonok) miutan meghaltak a szuleik sokst almodtak roluk. sokan ugy gondoljak hogy a halal utan meg par dolgot at akarnak adni mondani valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!