Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki szeptemberben lett osztálytársam,és elő látásra beleszerettem.Találkozásunk után kb két nappal már álmomban olyasmit mondott,hogy hagyjam el az akkori barátomat és ő vár rám.Aztán az akkori kapcsolatomnak vége lett(nem az álom miatt).Azóta az álom óta nagyon sokszor álmodtam azzal a sráccal( akibe szerelmes vagyok ) de mindig olyanokat,hogy tudtam,hogy ő is szeret engem,vagy átölelt,vagy fogta a kezemet,vagy megcsókolt,meg ilyesmi.

Ez azért van,mert ezzel foglalkozok,vagy valami mást is jelent? Egyébként egy közeli hozzátartozó halálát is megálmodtam,és és azt is,hogy a legjobb fiúbarátom szerelmes lesz belém és meg akar csókolni...

15l

2013. aug. 11. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jós álom vagy csak szimpla szimbolikus álom amit meg kell fejteni. Jelen esetben ez szerintem az álmodban éled meg azt amire vágysz/amit szeretnél átélni. Persze ez sokkal mélyebb is lehet, mert közben részletesen láttad a helyet, hallottad a hangokat és érzékeltél még egy csomó mindent... Vedd ki az álmodból a ő elemeket, amik élesek vagy fontosnak érzed őket, aztán írd le őket rag nélkül és akár az interneten vagy könyvből is megfejtheted a jelentését. Én könyvből szoktam a jelentősebb álmokat fejteni és mit ne mondjak jó rossz általában beválik:) Sok sikert
2013. aug. 11. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. aug. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!