Mit jelentsen ez? Három napja nyomaszt.
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a barátnőm ül egy széken, és bevallja hogy megcsaltalak. Mivel most külföldön nyaral, féltem őt. Nagyon bízok benne, semmi okom az aggódásra, meg nem is vagyok féltékeny, és támogatom mindenben, de ez nagyon nyomaszt. Mintha tényleg megtörtént volna velünk, annyira lebeg előttem a kép, ahogy mondja.. Mit jelenthet ez??2013. júl. 30. 19:08
1/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a tudatalattid mégis féltékeny egy kicsit.
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül azt jelenti, hanem azt, hogy tudat alatt nem bízol benne.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez lehet az miatt, hogy mindig átb#szták a fejem?
2013. júl. 30. 22:19
5/6 BlackSword válasza:
Lehet... Az ember végső soron tapasztalatai összessége... Mivel az álmok nem racionálisak, és erőssen szubjektívek, így lehet igaz a feltevésed a múltbeli átverésekre, és azért a mostani pároddal, mert ő rá gondolsz a legtöbbet...
De lehet tudat alatt mégis féltékeny vagy...
Vagy ennek a torz egyvelege...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2013. júl. 31. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!