Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelentsen ez az álom?

Mit jelentsen ez az álom?

Figyelt kérdés

éppen félálomba voltam este mikor meghallottam, h a barátom hangját és éppen kért valamit h adjak neki de a barátom igazából nem volt velem.én mondtam h nem mert nem vagy itt, erre meg egy hang mondta h nemhiszem el de az a durva h a szemem nyitva volt igazábol és akkor hirtelen mintha valami hangfrekvencia nyúzná az agyamat megfogtam és felültem és az a durva h a szemem igazából nyitva volt.Szval félálomba voltam igazábol de mikor az a hang mondta h nemhiszem el,és az a hangfrekvencia nyúzta az agyamat akkor már a plafont néztem élőben szval akkor azt nem álmodtam

szerintetek ez mi lehetett?

2010. aug. 17. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
alvásparalízis?
2010. aug. 17. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Bizony alvásparalizis. Ijesztő dolog de sokakkal előfordul. Keress rá.
2010. aug. 19. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. aug. 19. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
nekemis volt egyszer egy ilyen hogy aludni akartam, és félálomba voltam de elkezdtem álmodni valami hülyeséget hogy ilyen sötét koszos sikátorba vagyok és ilyen nemtudom milyen csövesek vagy narkosok hozzámakartak érni és nagyon ijesztő volt az álmomba és mivel tudtam h álmodom fel akartam felni, de nemtudtam mozdulni álmomba se meg felébredni se bírtam, és egy hang elkezdett hangosodni és a végén amikor már szétesett a fejem olyan hangos volt arra riadtam fel...
2010. aug. 19. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel ezoteria kategóriába tetted,gondolom vmi nagyon természetfeletti magyarázatot szeretnél kapni,de ideje lenne felébredni,mert sztem még mindig alszol.Az alvásparalízisre meg tényleg keress rá,ott megleled a választ,
2010. aug. 20. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egyszer álom volt, sztem logikus az álomfejtés kategória...velem is vannak ilyensmik akár ébren is...de nagoyn ritkák
2010. aug. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!