Tarot kártya vetés közben a főpapnő-bolond párosítással szemben a torony-akasztott ember volt, majd hirtelen feljött a MAKK ÁSZ! Mégis mit jelentsen ez?
Hatalmas változás lesz az életedben, akármennyire nem vagy hajlandó észrevenni azt, hogy szép lassan kicsúszik a talpad alól a talaj.
Szépen vedd észre, hogy áltatod magad, ne dugd a homokba a fejed, ne legyél bolond és befolyásolható, ne higgy a hazugságokban, hanem lépj ki abból amiben vagy, amíg sérülés nélkül teheted.
Fogalmam sincs milyen kihúzás volt, de nekem ez a megérzésem, A makk ászt nem tudom hova tenni, az nem tarot lap.
Csatlakoznék az előttem íróhoz. Ez a helyes válasz.
De mi az a Pin Ász? Ez valami új, titkos lap?:)
Ne keverd a szezont a fazonnal, azt javaslom!
A Makk Ász nem jót jelent jóslás szempontjából: nehéz időszak következik életedben, mely fájdalmas előrelépést jelent életedben. Lehet, valakidet elveszíted, ha nem harcolsz érte.
A Tarot lapjaival egybeolvasva én azt mondom, amit az az előttem szóló, aki megfejtette a Tarot-lapok jelentéstartalmát.
Hozzátenném: gondolkodj el azon, hogy kinek van szüksége jelenleg egy kicsivel több figyelemre, törődésre családodban, vagy baráti körödben, és próbáld meg megtalálni a megoldást a bajára, amíg nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!