Mit jelent az álmom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy boltban voltam a barátnőimmel és skypon hivott egy jòs.felvettem de volt ott egy férfi is.komolytalanok voltak.a barátnőm a másik kettőt hazakisérte.a telefonban azt mondták menjek oda az ablakhoz ami kereszt alaku volt.kinéztem és akij huvtak ott voltak velem szemben és ők is egy ablaknál álltak.de egy férfi volt melette megkötözve egy néni.a férfi kezében puska és le akart lőni.2013. júl. 27. 11:05
2/5 A kérdező kommentje:
Értem
2013. júl. 27. 13:56
3/5 anonim válasza:
Ennek az álomnak szerintem konkrét megoldása vagy jelentése nincs. Először is azért, mert kicsit összevissza van az álom, és nincs konkrét tárgya, vagyis reális alanya az álomnak. Tudok egy pár tárgynak a jelentését, ha akarod leirom: puska: harag, mérgelődés.Azt is mondják, hogy ha azt álmodjuk, hogy kinézünk az ablakon, reggelre elfelejtünk mindent. De úgy néz ki, hogy ez nem mindenkinél válik be.A telefon az rossz társaságot jelent.A pedig sajnos nem tudom. De, ha többet akarsz megtudni róla, akkor szerintem fordulj egy pontos álomfejtőhöz.Remélem, hogy nem haragszol, amért csak ennyi információt tudok adni, még akkor is ha kevésbé volt hasznos a válaszom....
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. júl. 28. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!