Amióta az eszemet tudom, ilyen álmok gyötörnek, és már tényleg érdekel mit jelenthet. Bővebben lent. Aki ért hozzá tudna segíteni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és amióta élek álmaimban egy nagyon sunyi karakter vagyok. Általában két ellentétes csoport/sereg csak össze. Én soha nem vagyok főember, viszont mindig a legnagyobb fejnek vagyok a jobb keze. Álmaimban nagyon féltem a bőröm mindig, ezért bárkit elárulok, és végül kineveznek a másik seregben/csoportban is a főnök jobb kezének. Mindig mindenki meghal, de én szemét módon ugyan, de mindig megmentem magam. Olyan is volt, hogy álmomban kidobtak a sivatagba több más korombeli sráccal, és csak egy ember jöhetett ki élve. Én az 50 kilómmal nem sokat érek ellenük, de szemét módon ezt is megnyertem... Könyörögtem az életemért, és hátulról ütöttem le az ellenfeleim. De miért? Mikor a valóéletben egyáltalán nem ilyen vagyok. Miért vagyok álmaimban talpnyaló? És miért mindig én egy jelentéktelen senki maradok életben azzal, hogy álmaimban egy szemét vagyok? Komolyan mondom nem tudom rá a választ.2013. jún. 22. 12:55
1/3 anonim válasza:
Mert a való életedben nem mered saját magad felvállalni. Ilyen szeretnél lenni, de nem ilyen vagy.
3/3 A kérdező kommentje:
aha, csak már patkánnyá alakultam és úgy írok. :(
2013. jún. 23. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!