Mit jelent az álmom?
Sziasztok!
Már 3 napja folyamatosan ezt álmodom:
Az álmom szerint én egy japán származású diáklány lehetek, aki elutazik a nagynénjéhez. Valami nagyvárosban lakik, és valamilyen büféje van, amit már generációk óta a család tart fenn.
Villamosra emlékszem, azon utaztam, és állandóan kérdezősködtem, hogy "Hol kell jegyet venni?" meg "Merre van a xy?". Felszálltam. Az ottani emberek tök furán néztek rám. (Lehet, hogy köze van annak, hogy múlt hétvégén a nővéremhez mentem Budapestre? Soha nem jártam még ott, nem ismertem szinte semmit, és a közlekedés is fura volt, meg egyedül voltam.)
Leszálltam a villamosról. A következő emlék az, hogy már a "büfénél" vagyok, a nénikémmel beszélgetek. A büfé előtt van egy majd' 500 éves fa. A nénikém mondott vmit, hogy milyen legenda van egy állítólagos kincsről, amit az ükapája rejtett el valahol a városban. Nem tudni hol van. Vmit zagyvált hogy ki találhatja meg, ilyesmi... Azt nem tudom hogy mit. (Hozzáteszem: mindent úgy láttam, mint egy kívülálló, de éreztem mindent. Pl. hogy furán néztek rám... mintha leprás lennék, vagy ilyesmi)
Következő emlék hogy az unokatesómmal (fiú, egyidős velem) vagyok egy nagy csatornarendszerben. Utána már csak arra emlékszem, hogy az idős fa alatt ások. FELKELTEM.
Minden éjjel ugyanezt álmodom. Mit jelenthet? Mindig ugyanannál a résznél kelek fel.
20/L
Szerintem az álmodat írd ki egy lapra a szavakat egymás alá írd le és asszociációval ,hogy neked az a szó mit jelent mi jut róla eszedbe , olvastam az Álmos könyvet és abban is volt ilyen módszer.
Itt találsz segítséget,hogy melyik szó -mit jelent : [link]
Csak sztem, es csak kiragadott mondatokat tudok ertelmezni, valahogy az egeszet nem latom at, de talan Te...:
"Leszálltam a villamosról."
Az utazas maga az eletet jelkepezi, sors, eletut. A megalmodott helyen leszalltal, körülneztel, hogy mi van akkor, ha ezt a lehetöseget valasztod. (Mindig több, de legalabb 2 valasztasi lehetösegünk van mindenben.)
"egy japán származású diáklány lehetek",
különleges szeretnel lenni
"(Lehet, hogy köze van annak, hogy múlt hétvégén a nővéremhez mentem Budapestre?"
Igen, nagyon valoszinü, hogy emiatt ezt a kepet, motivumot valasztotta a tudatalattid az alom mondandojanak közvetitesere.
"éreztem mindent. Pl. hogy furán néztek rám... mintha leprás lennék, vagy ilyesmi"
Itt az a mervado, amit erzel. Masnak, különlegesnek erezted magadat? ha igen, ez jelentheti, hogy feladatod van a Földön, amivel foglalkozni kellene.
Vagy mivel uj helyzet volt a bp-i utazas, es valoszinüleg tulsagosan adsz masok velemenyere, ki mit szol? (Akkor ezt is igy elhetted meg a valosagban is a bp-i utazason, es ez önbizalomhianyt is elarul.)
"A büfé előtt van egy majd' 500 éves fa ... egy állítólagos kincsről, amit az ükapája rejtett el valahol a városban"
Vonzanak a különleges, rejtelyes dolgok. A kincs nekem a meseket juttatja eszembe, talan ezt is belekeverte a tudatod. :)
A fa valami fontos szimbolum a rendes alomfejtesekben az elet es az eleten tuli (menny) között - talan azt jelentheti, hogy a nagynened hozzasegithet ilyen spiritualis ismeretekhez?
"Következő emlék hogy az unokatesómmal (fiú, egyidős velem) vagyok egy nagy csatornarendszerben."
A csatornarendszer sztem: ide ömlik a "szemet", azaz az emberiseg/ismeröseid negativ dolgairol probalsz rendet tenni a fejedben. (Bocs a megfogalmazasert, talan igy erthetöbb: pl. kiismerni magadat, ki akar becsapni vagy ki hazudik, XY becsapni akar-e, kinek mik a valos szandekai...stb.)
"az idős fa alatt ások"
Itt keresed a kincset=talan az elet ertelmet? (Ezt persze nem almodban fogod megtalalni, talan ezert ebredsz fel, es talan ez nem is olyan különleges, meseszerü, targyszerü dolog.)
Szerinted mit üzen ez az alom? Ha többször almodod, akkor az alom jelkepes üzenetet probalod kitalalni, ez foglalkoztat. (ami nem biztos, hogy ez, amit irtam)
Lehet, hogy arra hivja fel a figyelmedet, h a nagyneneddel keresd a kapcsolatot, mert az ö reven fejlödhetsz, elöbbrejuthatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!