Mit jelent a már 3szor visszatérő álmom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szóval az álmom....
Alszok (az álmomban xd), és bejön a szobámba egy emberke, elzár minden kijáratot, az ablakot, az ajtót. Aztán kimegy. Amikor fölébredek (az álmomban) akkor próbálok kiszabadulni valahogy. Az ablakon ki tudom préselni magam. Aztán észreveszik az emberkék, akik bezártak, hogy megszöktem és követni kezdenek. Én a háztetőkön ugrálva próbálok elmenekülni előlük, de ők követnek.
Csak ennyire emlékszem :) kérlek benneteket, hogy NORMÁLIS válaszokat adjatok, ne olyanokat h 'Vegyé' vissza a szerből' (nem füvezek)
Köszi! Sziasztok!
2013. máj. 27. 18:19
1/7 anonim válasza:
legközelebb próbáld meg megkérdezni tőle, hogy ki ő
2/7 A kérdező kommentje:
Oké...xd
2013. máj. 27. 20:33
4/7 anonim válasza:
nem akarsz egy megoldandó problémával szembe nézni
6/7 anonim válasza:
A valóságban,ha van elég bátorságod,minden szorult hzetből ki tudsz menekülni.Feleslegesek a félelmeid.Vsz. önbizalomhiányos vagy,pedig nem kellene....
7/7 anonim válasza:
Önbizalomhiány...
De ha este Assasins Creedeztél, az is belejátszhatott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!