Mit jelenthet ez az álmom? Kutyatámadás/harapás, kígyótámadás?
Figyelt kérdés
Az utcán megtámadott egy nagyobbtestû világos szörû kutya. Megharapot. Valaki kihívta a nem tudom kiket, azok kábító lövedékkel kilôtték. Ott feküt a nyaka körbe sebes volt. A földröl felkaptam egy fertôtlenítô sprét olyan zöldeskék színe volt ami kijött belôle és befujtam a kutya nyakát. Párperc múlva felébret és újra nekem támadt futottam és kergetett, újra lelôtték a kábitóval az árokparton áltam ekkor. Amikor egy kigyó támadt meg. Mikor már minden rendben volt beültettek a kocsiba aminek mindkét oldalán volt kormány, nô vezetett. Rákérdeztem, hogy miért van kettõ és azt mondta azért mert nincs rajta vízum ( ez jó Nagy hülyeség )2013. jún. 1. 11:54
1/4 anonim válasza:
Ha valahol megtámad/megharap egy lény, most kutya vagy kígyó, azon a testrészeden ahol megharapott később seb vagy valami elváltozást tapasztalhatsz, érdemes lenne egy dokival megvizsgáltatnod! Nekem is így volt!!!....
4/4 anonim válasza:
Mind a hármat ugyanaz a gyerek irta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!