Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon furcsa álmom, amiben a saját kisbabámat tartottam a kezemben. Nagyon jó érzés volt, és a kicsike egyszerűen a leggyönyörűbb baba volt, amit valaha láttam. Kisfiú volt, szőke hajjal.

Ami ebben a furcsa, hogy mostanában összekuszálódott a magánéletem és zűrzavaros minden, és ennek a kiváltó oka egy "barátság" extrákkal.

A "barát" ugyanolyan szőke hajú, mint a gyerek, és ez aggaszt nagyon.

Mit jelenthet?

Boldog voltam álmomban, és miután felkeltem is, mert megismertem az érzést, hogy milyen, amikor a saját gyereked, a saját karodból néz fel rád.

De még mindig aggaszt.

Mit mondtok?

2013. ápr. 21. 22:32
 1/2 _Jessy_ ***** válasza:
Az álmok többnyire felszín alatti félelmek, vágyak, stb. kivetülései is. Ha pozitívan éled meg, akkor valószínűleg vágyról van szó. Egyébként nincs olyan, hogy barátság extrákkal :) Nagyon ritka az az eset, amikor ezek az extrák egyik félből sem váltanak ki semilyen érzelmi kötődést.
2013. ápr. 22. 06:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál. Ezen elgondolkodom :)
2013. ápr. 23. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!