Azt álmodtam hogy Orbán Viktorban születhetett újra Jézus Krisztus ez igaz lehet?
Szerintem igaz is lehet annyi jót tesz az emberiség érdekében hogy az leìrhatatlan.
Egy csodálatos embernek tartom szerintem ö a Messiás.
Aki újra szülletet hogy nekünk jobb legyen, és igaz mert ilyem jól még soha nem éltünk ö a megváltó.
Kedves Kérdező!
Köszönöm, hogy hisz bennem, és hisz Magyarországban. De úgy gondolom, lelkesedése eltúlzott. A kérdés, amit föltett, nagyon népszerű, az internetes kommunikációért felelős PR csapatom számára is feltűnt, éppen ezért tartottam fontosnak, hogy személyesen nyilvánuljak meg a témában.
Bár mindent megteszek azért, hogy hazánk emelkedettebb szellemi és gazdasági állapotba kerüljön, sohasem állítottam, hogy én lennék Jézus Krisztus, és kérem, Ön se terjessze ezt rólam, főleg a kampányidőszak közeledtével. Viszont szeretek pukizni a fürdőkádban.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
üdvözlettel
Orbán Viktor
Kedvtelen kérdező!!
ekkora istenkáromlásért úgy megköveznének a zsidók h Mielőtt megdög lenél besz arnál
Ha már 3 éve ilyen nagy tévedésben leledzel,akkor te,vagy az apuci,igen nagy őstermelő,vagy FIDESZ közeli vállakozó,vagy...Nem akarlak megysérteni mert ez is egyfajta vallás még ha finoman szolva...Na de tényleg!Ez a kérdés csak am
olyan balhés kérdés ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!