Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam hogy Orbán...

Azt álmodtam hogy Orbán Viktorban születhetett újra Jézus Krisztus ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Szerintem igaz is lehet annyi jót tesz az emberiség érdekében hogy az leìrhatatlan.

Egy csodálatos embernek tartom szerintem ö a Messiás.

Aki újra szülletet hogy nekünk jobb legyen, és igaz mert ilyem jól még soha nem éltünk ö a megváltó.

2013. ápr. 20. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező!

Köszönöm, hogy hisz bennem, és hisz Magyarországban. De úgy gondolom, lelkesedése eltúlzott. A kérdés, amit föltett, nagyon népszerű, az internetes kommunikációért felelős PR csapatom számára is feltűnt, éppen ezért tartottam fontosnak, hogy személyesen nyilvánuljak meg a témában.

Bár mindent megteszek azért, hogy hazánk emelkedettebb szellemi és gazdasági állapotba kerüljön, sohasem állítottam, hogy én lennék Jézus Krisztus, és kérem, Ön se terjessze ezt rólam, főleg a kampányidőszak közeledtével. Viszont szeretek pukizni a fürdőkádban.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

üdvözlettel

Orbán Viktor

2013. máj. 13. 23:38
 52/62 anonim ***** válasza:
69%
Hát...:DDDDDDDDnem valószínű..!
2013. máj. 24. 19:11
 53/62 anonim ***** válasza:
100%
JÉZUS KRISZTUS!!!!!
2013. jún. 8. 19:55
 54/62 anonim ***** válasza:
Eszem fa*szom megáll ez a Britney Spears
2013. júl. 7. 09:59
 55/62 anonim ***** válasza:
71%

Kedvtelen kérdező!!

ekkora istenkáromlásért úgy megköveznének a zsidók h Mielőtt megdög lenél besz arnál

2013. júl. 7. 10:05
 56/62 güris válasza:
Ha ezt a zagyvaságot esetle el is hinné valaki,akkor annak az is jusson eszébe,hogy álmokat,nem csak az úr küldhet,hanem a volt jobbkeze is.Lucifer.Ilyen marhaságot,csak az plántálhat a fejedbe.Csak úgy mellékesen mondom,nyilvános helyen, a saját testi épséged érdekében,EZT,ne hangoztasd.És egyáltalán,Inkább keress valami melót jól fáradj el,keress egy csajszit,és akkor,lehetnek esetleg,normális álmaid,majd gyónj meg egy papnak,és reménykedj hogy nem ver agyon a gyóntatószékkel hirtelen felindulásból.
2015. máj. 26. 19:35
 57/62 anonim válasza:
XDDDDDDDDD!
2016. jan. 19. 15:52
 58/62 güris válasza:
XDDDDDD?
2016. jan. 28. 21:20
 59/62 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már több mint 3 éves, de valójában az évek ezt támaszák alá ő a megváltó nagyon tiszta szívű igaz ember.
2016. szept. 1. 22:12
 60/62 güris válasza:

Ha már 3 éve ilyen nagy tévedésben leledzel,akkor te,vagy az apuci,igen nagy őstermelő,vagy FIDESZ közeli vállakozó,vagy...Nem akarlak megysérteni mert ez is egyfajta vallás még ha finoman szolva...Na de tényleg!Ez a kérdés csak am

olyan balhés kérdés ugye?

2016. szept. 9. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!