Azt álmodtam hogy Orbán Viktorban születhetett újra Jézus Krisztus ez igaz lehet?
Szerintem igaz is lehet annyi jót tesz az emberiség érdekében hogy az leìrhatatlan.
Egy csodálatos embernek tartom szerintem ö a Messiás.
Aki újra szülletet hogy nekünk jobb legyen, és igaz mert ilyem jól még soha nem éltünk ö a megváltó.
Ez komoly? :D Jesszumpepi! :D
Nem, nem lehet!
1, Jézus nem politikus (igaz, hirdette az Igéit, de az más tészta)
2, Hát szerintem sokan egyet értenének azzal a nézettel, hogy rohad**ul nem élünk itt Magyarországon jól! Rengetegen még a napi kajájukat sem tudják megvenni! Egyre nagyobb az éhezés, és a munkanélküliség! Ennek tetejébe még itt az "új röghöz kötés"! Egyre több a korrupció, a bűnözés, a pénzmosás, áfacsalások...egyre kevesebben vállalnak gyereket! Lassan elnéptelenedünk, miközben megy az agymosás ezerrel! És közel sem vagyunk a demokráciához, ez inkább egy jól álcázott diktatúra!
"1, Jézus nem politikus"
De most ö rendet tenni jött és Atyja akarata hogy politikus legyen, hogy ki üzze az ördögöket.
Hol Jézus,hol reptoid döntsétek már el.
Kérdező nem vagyok egy vallásos ember,de azért a vallást ennyire ne sértegesd!
Én meg azt álmodtam,hogy az Antikr.született benne újjá és ez?Lehetséges?
(széles vigyor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!