Azt álmodtam hogy Orbán Viktorban születhetett újra Jézus Krisztus ez igaz lehet?
Szerintem igaz is lehet annyi jót tesz az emberiség érdekében hogy az leìrhatatlan.
Egy csodálatos embernek tartom szerintem ö a Messiás.
Aki újra szülletet hogy nekünk jobb legyen, és igaz mert ilyem jól még soha nem éltünk ö a megváltó.
Egyéni szociális probléma! xD
De egy biztos: Semmiképp nem Krisztus :D (És nem azért, mert MSZP-s vagyok) ;)
Mindenféleképpen! xD
Ki nem hagynám :D
Nem vagy tisztában a biblia alapjaival. Jézus erre a földre soha nem fog lejönni újra. Csak az antikrisztus!
Szóval a kérdés helyesen Orbán maga az antikrisztus?
Na eböl elég legyen!
Ha az Ur le akarta küldeni fiát ( és már pedig le küldte ) akor le is küldi mert egy könyv amibe azt írták hogy többet nem jön, az Isten akaratához semmi.
A kérdésem, logikai alapon: minek küldené le az Úr még egyszer a Fiát?
Ez a mániája? xD
Ha már egyszer Megváltott minket emberiséget, és feloldoztatott a bűn...akkor most minek jönne vissza?
Vagy ezt ciklikusan meg kell ismételni? Hogy újra és újra meg legyünk váltva? Nem értem xD
Jó, és ha még le is küldi (már megint)...akkor miért pont Magyarországra? Nagy a bűnözés, meg a korrupció...de máshol is van ilyen... :D
Most eltörli a bünt az emberek szìvéböl, és hogy ezt megtegye politukusá kell váljon, és nagyszerü tetein már bizonytota is hogy ö Jézus.
De Jézus szelleme úgy vélem Barack Obamába is benne van és igen Orbán Viktorban is, mert véleményem szerint 2 fia is van de lehet több.
Mert a biblia 1 emberöl ìrt az nem jelenti azt hogy csak 1 fia van, csak a többi segìt és nem akar köz szereplö leni nekik más a küldetésük.
Remélem megérted az úrnak több fia is van, és az egyik maga Orbán Viktor remélem sikerült egy új nézö pontot adnom, mert ez a valódi.
Hát, erről nem vagyok meggyőződve, de szíved joga így látni a Világot :)
De azért az nem furcsa számodra, hogy csak Te hiszel ebben?
Akkor szerinted mindenki más hülye, és Te megvilágosodtál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!