Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban újra és újra elveszít...

Álmomban újra és újra elveszítem a szüzességem. Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 13:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Arra akartam kilyukadni, hogy miért álmodok ezzel kapcsolatban pozitívat, ha a "való életben" nincs olyan dolog, amit jobban utálok a szexnél.
2013. márc. 29. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt szeretnéd, ha rábeszélnélek a szexre? Felőlem utáld. Vagy olyan kommenteket vársz, hogy "én megmutatnám neked mi is a jó szex" stb.? Ez inkább neked rossz, mint bárki másnak. Én is sokszor álmodok olyat, amit nem akarok, van ez így. Feldolgozatlan lelki problémád van a témával kapcsolatban. Majd elmúlik. Közöld mindenkivel, hogy frigid vagy, szóval téged a szentléleken kívül senki nem ejthet teherbe, ennek tükrében akarjanak tőled párkapcsolatot, gyereket, családot, stb., aztán készülj fel a magányos évekre. De az is lehet, hogy tudat alatt épp erre vágysz, azért álmodod ezt. Talán fontos lenne, hogy kivel fekszel le álmodban, milyen körülmények közt, stb. Talán beszélni kéne azzal, akivel lefeküdtél anno, vagy addig kéne keresned, amíg nem találsz egy jó szexpartnert, vagy irány a ponóoldalak, stb. stb. stb. Ezek elég gyakorlatias dolgok, eléggé érthetetlen, hogy fel kell tenned ezt közönség előtt és úgy kitárgyalni, de mondjuk te tudod.
2013. márc. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!