Mért baj, ha elveszítem a szüzességem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 09:50
1/6 anonim válasza:
Ehhez adj meg kicsivel több adatot, mert így nem tudjuk megítélni, hogy egyáltalán baj-e.
2/6 anonim válasza:
Mert nem én veszem el? Ez a jó válasz?
6/6 anonim válasza:
Ha vallásos vagy, akkor azért mert a szex a házasságon belülre tartozik. Ha lány vagy és nem vagy vallásos, akkor nem kéne lefeküdnöd olyannal, akivel nem vagy együtt és nem vagy szerelmes...mert az "igazival" a legjobb. Ha nagyon fiatal vagy, akkor az éretlenséged miatt, az nem jelent felnőttséget, hogy nagy melled és jó segged van. Szóval a kérdésed nem mond el semmit, azt sem értem milyen formában kérdezed, hogy miért baj. Bajnak nem baj, mert egyszer el kell, csak nagy kincs, amit nem kell odaadni az első ágrólszakadt dughatnékos pasinak. Ha fiú vagy, akkor ugyanezt tudom mondani, mert nem számít hogy lány vagy fiú, akkorsem kell mindenkivel összefeküdni. Szóval légy kedves és bővebben fejtsd ki a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!