Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek, hogy ha elveszítem a...

Félek, hogy ha elveszítem a szüzességem, a kapcsolatunk megváltozik. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal, többször is pettingeltünk már... nem volt orális szex, csak kézzel kényeztetés meg ilyenek. Úgy terveztük, hogy az évfordulónkon (január végén lesz) veszítjük el a szüzességünket. Nagyon szeretjük egymást, de nem merem megmondani neki, hogy félek attól, mi lesz utána. Nem a teherbe eséstől vagy ilyesmi, a védekezésre eléggé odafigyelünk, sokat beszélünk róla. Inkább lelkileg, a kapcsolatunkban mi fog változni. Mert tudom, hogy ez egy elég nagy mérföldkő lesz, ugye még egyikünk se feküdt le senkivel, nem tudom, mit fog befolyásolni kettőnk között... Nem félek attól, hogy elhagy, és én sem fogom, csak mi van, ha utána megszűnik valami... Nem tudom, értitek-e a kérdésemet. :)

én 18L ő 19F

2013. jan. 3. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
jóhogy megváltozik...szokták is mondani hogy ezzel magasabb szintre jut a kapcsolat....és ha márvolt petting....ühm attol nincs messze az sem:P
2013. jan. 3. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Èn értem a kérdésed , ha elég erős a kapcsolatotok és TÉNYLEG szeretitek egymást akkor még erősebbé teszi , hiszen egymással vesztitek el , ha viszont Nem elég erős az érzelmek akor változhat utána
2013. jan. 3. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

elvileg még közelebb fogjátok érezni magatokat egymáshoz :)

hidd el,ha tényleg szereted,akkor ez a változás maximálisan pozitív.

amúgy tök jó, hogy ennyire átgondoltátok ezt a dolgot,meg nem sietettek vele.

2013. jan. 3. 16:24
 4/5 Missi_Key ***** válasza:
a petting is sex, csak nem szakítja el a szűzhártyát, de attól még sex avagy nemi érintkezés... ha már ez volt nem értem mit vagy oda az "igazi" sex miatt
2013. jan. 3. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van szerelem, akkor a szex csak elmélyíti a kapcsolatot. De ahogy felettem mondotta valaki: a petting is szex, bizonyára éreztétek, hogy kicsit közelebb hoztak titeket egymáshoz ezek az alkalmak.
2013. jan. 5. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!