Félek, hogy ha elveszítem a szüzességem, a kapcsolatunk megváltozik. Mit gondoltok?
Lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal, többször is pettingeltünk már... nem volt orális szex, csak kézzel kényeztetés meg ilyenek. Úgy terveztük, hogy az évfordulónkon (január végén lesz) veszítjük el a szüzességünket. Nagyon szeretjük egymást, de nem merem megmondani neki, hogy félek attól, mi lesz utána. Nem a teherbe eséstől vagy ilyesmi, a védekezésre eléggé odafigyelünk, sokat beszélünk róla. Inkább lelkileg, a kapcsolatunkban mi fog változni. Mert tudom, hogy ez egy elég nagy mérföldkő lesz, ugye még egyikünk se feküdt le senkivel, nem tudom, mit fog befolyásolni kettőnk között... Nem félek attól, hogy elhagy, és én sem fogom, csak mi van, ha utána megszűnik valami... Nem tudom, értitek-e a kérdésemet. :)
én 18L ő 19F
elvileg még közelebb fogjátok érezni magatokat egymáshoz :)
hidd el,ha tényleg szereted,akkor ez a változás maximálisan pozitív.
amúgy tök jó, hogy ennyire átgondoltátok ezt a dolgot,meg nem sietettek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!