Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lefeküdjek vele? Megváltozik a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Már nem vagyok szűz és a barátom sem. 20 éves vagyok. A barátom 23. Körülbelül 2 hónapja vagyunk együtt és már kívánom a szexet. De attól félek, hogy akkor a szex fogja irányítani a kapcsolatunkat. Ennyi idő után már lefeküdhetek vele? Szerintetek alaptalan a félelmem? Bocs ha nem tudtam rendesen megfogalmazni az érzéseim, de remélem azért megértitek.2012. júl. 4. 14:55
1/13 anonim válasza:
Én 2 hónap után nem tenném, de te tudod. Ha attól félsz, hogy utána ez fogja irányítani a kapcsolatotokat, akkor nem bízol meg benne teljesen.
2/13 anonim válasza:
Huh... ennyi idősen, ráadásul bírtátok két hónapig?!
Szerintem tedd próbára:) Mond neki hogy még x ideig nem hagyod magad. Ha marad, akkor ajándékozd meg magaddal estére...:)
3/13 anonim válasza:
Figyi, ez majd kialakul. Nem kell tartanod tőle, hogy a szex fogja onnantól alakítani a kapcsolatot. Amúgy értem miről beszélsz. A két hónap is rendben van, most már utat adhatsz a srácnak :) Kellőképpen húztad az agyát is, ugyhogy...
4/13 anonim válasza:
2 hónap szerintem még nem sok idő ... én várnék még vele, hogy jobban megismerjem a másikat! Ha meg még nem bízol meg az érzéseidben, hogy jó ötlet lenne e szexelni, akkor te magad válaszoltad meg a kérdést ... !
5/13 anonim válasza:
Miért nem vártok fél évet vagy az esküvőig. Ez a szüzeknél szokás ez a több hónapos váratás mert félnek. Ennyi idősen már lehetne nem azt mondom 1 hét után de már találkoztatok azért annyiszor és, ha kívánod akkor meg miért és különben is egy kapcsolat úgy teljes, ha van szex is és ha az fogja írányitani a kapcsolatot és rossz irányba akkor nem ő az igaz! Ennyi!!! 24F
6/13 okoska31 válasza:
2/5: boszorkányos, de teljesen igaza van!
7/13 A kérdező kommentje:
Attól félek ha tovább váratom, elhagy.
2012. júl. 4. 15:22
8/13 anonim válasza:
Szerintem ez csak játszadzás. Felnottek vagytok, nem futo kaland ez, akkor miért ne. En a férjemmel megismerkedésunk után 3. héten voltunk eloszor egyutt. En 19, o 26 volt. Kívántuk egymást, nem kalandnak akartuk a kapcsolatunkat.
9/13 anonim válasza:
várj meg...legalább 1-2 évet...
2 honap után áh..nem nagyon ismered a párodat...bird ki
10/13 anonim válasza:
Én a párommal egy évig nem feküdtem le. Én nem voltam szűz, ő igen. Bár nem feküdtünk le, orálisan már 2-3 hét után kényeztettük egymást. Nem siettük el a dolgot, mert ő nem akarta. Azóta is együtt vagyunk, immár 5 éve, házaspárként, egy 23 hetes pocaklakóval.
Szóval, te tudod, te érzed, hogy meddig várhatsz! Ha pedig elhagy, nem vele kell lenned!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!