Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rosszul tudom? Mit jelent?...

Rosszul tudom? Mit jelent? Segít valaki?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy szeretek egy lányt... azt mondta ő is engem és én ezt igy is gondolom, de azt mondta, álmában terhes volt, de nem tőlem. és elég viccesen adta elő, ez okés hogy számára mókás álom lehetett, de jelentheti ez azt hogylegbelül még sem engem szeret?? Kérem valaki segítsen...
2013. febr. 24. 13:22
 1/2 anonim válasza:
Nem feltétlen jelentheti azt . Akár azt is jelentheti hogy előtted azt a számokat fiút szerette . Nálam is ma ilyesmi történt az hogy meg csókoltam azt akit szerettem de most épp másik barát nőm van és sokkal jobban szeretem.tehát nem egy értelmű , nem lehet ezt így ilyen könnyen ki deríteni :/
2013. febr. 24. 14:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. háát a dologgal jól megbántottam szegényt, mert elmondtam a véleményem. de az a lényeg hogyrosszul értelmeztem. az álmában nem volt megadva személy, és én vagyok az első fiúja. ő ezt csupán arra értette hogy mikor elkezdődött az álom, már terhes volt. csak voltam annyira idióta hogy ilyesmin kiakadok, mert nálam a féltékenység határtalan -.- . a legnagyobb szerencsém, hogy tündéri lelke van és a kedvessége határtalan, és ha megbántom, szegénykém még úgy is szeret :'(
2013. febr. 25. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!