Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek a férje nem segít vagy...

Akinek a férje nem segít vagy csak kérlelésre a gyerek körül az nem érzi rosszul magát ettől vagy hibásnak vagy nem bánta meg hogy annak szült akinek?

Figyelt kérdés
Légyszi most olyanok ne válaszoljanak már akinek a férje főz mos takarít munkából hazaérve első dolga átvenni mindent anyukától, éjjel ébred, gyereket ringat és stb. Mert eddig ezen az oldalon én még 90%ban csak ilyet olvastam, és nem akarom elhinni hogy csak nálunk van úgy hogy a férjem csak akkor segít ha a feje beleütközik már a problémába és akkor is csak kérésre, van hogy 10 szer kérem és aztán inkább megcsinálom én mert mire ő megcsinálná már késő. Egyébként rendes ember, dolgozik, nem csajozik, nem mondhatom hogy olyan hobbija lenne ami fontosabb nálunk de egyszerűen semmi háztartási és gyerek körüli dologban nem segít. Ez így van az életben hogy semmi se tökéletes és valami biztos hibádzik a partnerből? Mert ezenkívül egyébként minden jól működik köztünk a szextől kezdve a közös érdeklődés, közös fontossági sorrend minden.
2012. nov. 11. 11:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nálunk így volt, de kb 5 hónapos lett a kisfiam és egy csomót foglakozik vele azóta.
2012. nov. 11. 11:50
 2/17 A kérdező kommentje:
hm. Nekünk 2 van és nagyobbak már 2-3-4 éves korúak szóval nem arról van szó hogy még egész pici a baba és esetleg nem tud mit kezdeni vele, vagy nem mer hozzányúlni eddig én is vártam de mostanra levontam a következtetést hogy akármekkorák lesznek a gyerekek, ez nem fog változni.
2012. nov. 11. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

2 kisfiunk van.A nagyot fürdette, fürdött vele a kicsit egyetlen egyszer fürdette meg (6 hónapos).Éjjel nem kel fel, meg se hallja, kakás pelenkát nem szed ki, ha boltba akarok menni, vagy viszem magammal a 2 gyereket (út közben van egy repülő híd is) vagy megkérem öcsémet és sógornőmet amig alszanak had menjek fel, vagy este 10-11 körül ha már alszik a 2 manó.Munka után hazajön első dolga bekapcsolni a számítógépet.Van hogy éjfélig hajnal 2-g játszik.A nagy csak akkor látja ha bemegy hozzá, vagy ha valamiért esetleg hamarabb feküdne, birkóznak 20 percet az ágyon.Ezért is volt vitánk, mert szerintem a gyereket nem abban a 20 percben kellene nevelni, hanem hamarabb bejönni és tudnának normálisan is játszani, mert csak kinyílik a gyerek szeme én meg lehetek fent vele még órákat mire elalszik.Ha betegek én kelek, orvoshoz védőnőhöz én megyek, mert nem tud 2 órára sem eljönni.

Oké, aláírom hogy dolgozik, de pénzt nem hoz haza, mert a főnöke nem tud fizetni már 5 hónapja.Avon-t persze mindig rendel, arra tud pénzt keríteni, stb.

Összességében nagyon ott vagyok hogy befejeztem vele a dolgot.Havi 20.000ft amit részletekben (2-3000ft-nt hoz haza) 2 gyerekre lakáshitelre, rezsire, kajára nem elég, nem érti meg hogy menjen más felé dolgozni, nem akar máshová menni mert itt úgy dolgozik, ahogy akar.Házi munka:nem mos, nem főz, nem takarít a szennyesét sem viszi ki se a koszos tányért.Itt van 50 mázsa fa már 2 hónapja.Én vágom napi 5 percig amig a gyerekek alszanak és nem kel fel valamelyik.

2012. nov. 11. 12:05
 4/17 A kérdező kommentje:
kedves 2. sajnálom a helyzetedet :(( én férjem dolgozik, ad haza sose szól bele mit veszek, 2 munkahelye van szóval épp ezért kérdezem hogy amúgy normális teljesen csak ez a dolog az egyetlen probléma, bár ez jó nagy baj szerintem. Emiatt azért nem vinném kenyértörésre a dolgot, de zavaró.
2012. nov. 11. 12:25
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
az én férjem is sokáig dolgozik.nem segít szinte semmit itthon,mondván más is megoldotta 2-3 gyerek mellett is.ha van egy kis szabad ideje,akkor elmegy pecázni.most is ebédelni jött haza és már itt sincs.már nem szólok a legtöbbször,csak magamat hergelem.csak a fiam sajnálom,ő annyira vágyna az apjára.
2012. nov. 11. 14:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem írom le az én esetemet. Nem mondom, hogy váljatok, de amikor a gyerekek alszanak ülj le vele és beszélgess. Mond meg neki, hogy szereted, de nem bírod ezt a sok mindent. Nem azt kéred, hogy mindent csináljon meg, csak hogy segítsen neked. Oszátok be egymás között a feladatokat és akkor mindkettőtöknek jó lesz.
2012. nov. 11. 15:48
 7/17 A kérdező kommentje:
Ez már többször megtörtént. Mindhiába. Olyankor bólogat meg egyetért velem, de ennyi. Szeretem mint embert és a gyerekek is szeretik persze. Ilyen dolog miatt válni annyira gáz lenne, mindig mentséget találok neki hogy hát fáradt meg így úgy de én is fáradt vagyok, az én kezemből ki veszi ki a munkát...senki.
2012. nov. 11. 15:51
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Ó nálunk is hasonló a helyzet. Minden rendben vele, csak mindennel többet foglalkozik, mint a gyerekkel. Pedig már az enyém is "nagy". Néha bohóckodnak kicsit, de ennyi. Kíváncsi leszek mi lesz, ha megtanul beszélni és majd hívja az apját. Egyébként mindig úgy kell neki szólni mindenért. Ha meg véletlenül magától elpakolna egy játékot, akkor órákig tartó dícséretre vágyna (nem számolom én napjában hányszor pakolom össze a játékokat). Amikor komolyabban leülök vele beszélgetni a dologról, akkor összeszedi magát, de minden csoda csak 3 napig tart :( Pedig tervezett baba volt, és útan van a második. Előre készítem magam arra, hogy nekem kell mindkettővel foglalkoznom.
2012. nov. 11. 17:37
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg amúgy, hogy neki szültem. Viszont magamat hibásnak tartom, hogy nem kezdtem el az elején teljes mértékben bevonni a gyereknevelésbe.
2012. nov. 11. 19:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem írom le nálunk,hogy van csak úgy gondolom gyereket nem a nő vállal hanem a pár a nő és a férfi is és nem arról van szó,hogy besegít az egyik a másiknak hanem együtt csinálják.Ülj le és beszélgess el erről a férjeddel szerintem.
2012. nov. 11. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!