Akinek a férje nem segít vagy csak kérlelésre a gyerek körül az nem érzi rosszul magát ettől vagy hibásnak vagy nem bánta meg hogy annak szült akinek?
2 kisfiunk van.A nagyot fürdette, fürdött vele a kicsit egyetlen egyszer fürdette meg (6 hónapos).Éjjel nem kel fel, meg se hallja, kakás pelenkát nem szed ki, ha boltba akarok menni, vagy viszem magammal a 2 gyereket (út közben van egy repülő híd is) vagy megkérem öcsémet és sógornőmet amig alszanak had menjek fel, vagy este 10-11 körül ha már alszik a 2 manó.Munka után hazajön első dolga bekapcsolni a számítógépet.Van hogy éjfélig hajnal 2-g játszik.A nagy csak akkor látja ha bemegy hozzá, vagy ha valamiért esetleg hamarabb feküdne, birkóznak 20 percet az ágyon.Ezért is volt vitánk, mert szerintem a gyereket nem abban a 20 percben kellene nevelni, hanem hamarabb bejönni és tudnának normálisan is játszani, mert csak kinyílik a gyerek szeme én meg lehetek fent vele még órákat mire elalszik.Ha betegek én kelek, orvoshoz védőnőhöz én megyek, mert nem tud 2 órára sem eljönni.
Oké, aláírom hogy dolgozik, de pénzt nem hoz haza, mert a főnöke nem tud fizetni már 5 hónapja.Avon-t persze mindig rendel, arra tud pénzt keríteni, stb.
Összességében nagyon ott vagyok hogy befejeztem vele a dolgot.Havi 20.000ft amit részletekben (2-3000ft-nt hoz haza) 2 gyerekre lakáshitelre, rezsire, kajára nem elég, nem érti meg hogy menjen más felé dolgozni, nem akar máshová menni mert itt úgy dolgozik, ahogy akar.Házi munka:nem mos, nem főz, nem takarít a szennyesét sem viszi ki se a koszos tányért.Itt van 50 mázsa fa már 2 hónapja.Én vágom napi 5 percig amig a gyerekek alszanak és nem kel fel valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!