Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek a férje nem segít vagy...

Akinek a férje nem segít vagy csak kérlelésre a gyerek körül az nem érzi rosszul magát ettől vagy hibásnak vagy nem bánta meg hogy annak szült akinek?

Figyelt kérdés
Légyszi most olyanok ne válaszoljanak már akinek a férje főz mos takarít munkából hazaérve első dolga átvenni mindent anyukától, éjjel ébred, gyereket ringat és stb. Mert eddig ezen az oldalon én még 90%ban csak ilyet olvastam, és nem akarom elhinni hogy csak nálunk van úgy hogy a férjem csak akkor segít ha a feje beleütközik már a problémába és akkor is csak kérésre, van hogy 10 szer kérem és aztán inkább megcsinálom én mert mire ő megcsinálná már késő. Egyébként rendes ember, dolgozik, nem csajozik, nem mondhatom hogy olyan hobbija lenne ami fontosabb nálunk de egyszerűen semmi háztartási és gyerek körüli dologban nem segít. Ez így van az életben hogy semmi se tökéletes és valami biztos hibádzik a partnerből? Mert ezenkívül egyébként minden jól működik köztünk a szextől kezdve a közös érdeklődés, közös fontossági sorrend minden.
2012. nov. 11. 11:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki a fene pontozgat lefelé de jó lenne ha leállna.

Igazából nekem az a meglátásom hogy ha nem ez, akkor lenne más baj vele, mert tökéletes ember nincs. Én is így gondolnám hogy ketten közösen vállaltuk a gyerekeket és abba benne van a mindennapi ellátásuk is vastagon, de hiába beszélgetek erről vele, úgy van ahogy moira írja, pár napig segít aztán megint nem.

Valahogy nem is látja meg mi lenne a dolog, a feladat, a szájába kell rágni.

2012. nov. 11. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek. Pl volt olyan, hogy nekem szólt, hogy kakilt a lányunk. De könyörgöm, ilyenkor szólni kell? Nem azt kéne, hogy elviszem tisztába tenni? :P

Volt egyébként olyan időszak amikor suliba kellett járnom szombatonként. Na akkor leírtam neki a percre pontos napirendet, mit hány mpig kell melegíteni stb. Annyira nincs képben, hogy mikor mit kell csinálni. Sajnos. De mondom, szerintem ez nagyrészt az én hibám, hogy nem vontam be az elején. :(

2012. nov. 12. 07:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem feltételenül Moira, én az elejétől próbálkoztam, annál is inkább, mert az első babánk jó hasfájós, sírós is volt, és egyszerűen teljesen ki voltam készülve a nem alvás, fájdalmas szoptatás stb.közepette, de a baba nyugtatás is 4x annyi ideig tartott neki miközben hallgattam hogy egyre jobban sír a gyerek tehát úgyse tudtam pihenni, inkább átvettem mikor hajtogatta hogy dehát egyre jobban sír...Mondom, nálam is sír...
2012. nov. 12. 07:46
 14/17 anonim ***** válasza:
A miénk is hasfájós volt. Én meg egy kicsit depis amiatt, hogy nem úgy alakul a dolog ahogy elterveztem. De a pelenkázás, fürdetés stb már akkor sem volt napirenden nála. Lehet, hogy ezekbe beleszokott volna. Na mindegy, most már kár ezen keseregnem. Beletörődnni még nem törődtem bele, hogy a 2 gyerek egyedül rám marad, max gyakrabbak lesznek az elbeszélgetések. Bár biztos hamarabb is lesz elegem abból, hogy nem foglalkozik a gyerekekkel. Jó volt kicsit panaszkodni :)
2012. nov. 12. 07:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Moira:)
2012. nov. 12. 08:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk is így van. Ő dolgozik, jól keres, bármi kell, megtudom venni, de sajnos semmit nem segít a házimunkában, hiába kértem már többször is. Azt is elvárja, hogy a vacsorát elé tegyem.A gyerekeivel nemsokat törődik, még a fürdetés is az én reszortom. Neki a m.hely bőven elég, mire haza ér, már fáradt, leül a tv elé, és pihen. Sajnos nem vagy egyedül a gonddal, mert másnál is van így
2019. febr. 13. 12:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Van remény! Olvasgattam a régi válaszaimat, hát 180 fokos fordulat volt nálunk. A 3.gyerekkel már itthon is maradt gyeden a férjem ;)
2019. febr. 17. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!