Amikor megjön mindig olyan rosszul vagyok, hogy hányok is tőle. Másnak is van ilyen gondja? Nőgyógyász segít? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 14:18
1/5 anonim válasza:
Segít a nőgyógyász.Menj el,mond el a tüneteidet,és fel fog írni olyan gyógyszert ami segít ilyenkor.
2/5 anonim válasza:
A fogamzásgátló előtt hányinger, hasmenés, izzadás, fejfájás, térdfájás jelentkezett menstruációkor. Előtte egy hétig tompán fájt az alhasam, középidőben 2-3 napig szörnyűséges éles fájdalommal éreztem a petém vándorlását.
És erre azt fogja mondani a doki, hogy normális.
3/5 xxcucoxx válasza:
nekem még nem volt ilyen de a bnőmnek már volt. sztem ez normális
4/5 anonim válasza:
Nekem is ez van, első nap a legrosszabb. A görcseimre Cataflamot szoktam bevenni, a hányingerrel pedig eddig semmit nem sikerült csinálnom. Nekem doki egyből fogamzásgátlót akart adni, minden vizsgálat nélkül, szóval hagytam, és inkább kibírom, mert ódzkodom tőle.
5/5 anonim válasza:
Igyál előtte-alatta cickafarkfű teát, az jótékony hatással van a női hormonháztartásra. Ártani biztosan nem fog, próbáld ki, rajtam segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!