Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ha álmomban...

Mit jelenthet, ha álmomban megöltem egy idegen férfit?

Figyelt kérdés

Szoktam furcsaságokat álmodni, de olyat, hogy megöljek valakit, még sosem álmodtam. Akkor sem ha gyűlöltem valakit, vagy haragudtam valakire. Tegnap álmomban viszont megöltem egy idegen férfit, ráadásul puszta kézzel, felemeltem a levegőbe, ide-oda csapkodtam a földhöz, majd miután az arca teljesen szétroncsolódott, még bele is rúgtam egyet. Azt hiszem mindezt azért mert megütött egy kutyát, vagy valami kutyával kapcsolatos dolog volt ezt tudom. Utána pedig a saját kutyámmal elmentem a helyszínről és sétáltunk, csak úgy az otthonom körül, az utcákban, először rettegtem hogy elvisznek a rendőrök, azután pedig egyre inkább vágytam rá hogy elvigyenek, így vissza is mentem a helyszínre és mosolyogva, ugrándozva engedtem, hogy megbilincseljenek és elvigyenek. És nem is börtönbe, hanem elmegyógyintézetbe kerültem ahol úgy éreztem végre boldog vagyok.

Azt tudom, hogy a kutyákat imádom, és gyűlölök minden embert aki bántja őket, és ha látnék ilyet biztos nem hagynám annyiban, és tudom, hogy lefekvés előtt olvastam is valamit az állatkínzásról, ami miatt fel is bosszantottam magam. Szóval a gyilkolást én ennek tudatosítanám be, viszont azt, hogy egy elmegyógyintézetben boldognak éreztem magam, elég ijesztő azt tudva, hogy szorongással, depresszióval, és pánikbetegséggel küzdve ilyet álmodok, holott tudom ha bekerülnék egy ilyen helyre valószínűleg felkötném magam.

23/N

2012. dec. 9. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:

élt régen egy ember, aki látta, ahogy egy lovat korbácsolnak. annyira nem bírta elviselni, hogy odament, meg akarván védeni, átölelte a ló nyakát, majd zaklatottságában összeesett. és mentálisan is annyira megsérült, hogy nem is jött már helyre.

amúgy vigyáz, mert már elindult a gondolat rendőrség érted.

2012. dec. 9. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
semmit sem jelent, én is öltem már álmomban többször, nem élvezetből, kényszerből. Aztán nem lett semmi.
2012. dec. 9. 16:22
 3/4 anonim válasza:
0%
múltkor kínoztam kutyát:D
2012. dec. 10. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Hahaha
2012. dec. 11. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!