Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok a volt barátomal?

Miért álmodok a volt barátomal?

Figyelt kérdés
Én szakítottam vele egy másik férfi miatt. Tegnap azt álmodtam hogy az exem nevén szólítottam őt véletlen és ezért szakítani akart mivel én még mindig az exemet szeretem és nem őt ha XYnek szólítom.

2012. nov. 29. 23:24
 1/4 anonim válasza:
Igen mondjuk , nem volt szép dolog , másik férfi miatt szakitani vele , ugy gondolom . ( bár lehet megvolt rá az okod ) lehetséges hogy büntudatod van , vagy pedig legbelül még öt szereted .
2012. nov. 30. 01:04
 2/4 anonim válasza:
Vagy szimplán csak egy álom. Persze, ha túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki, bemagyarázhatsz magadnak olyan dolgokat, amiket nem is érzel. Éber állapotodban gondolkozz az érzéseidről, az agy csak bedob dolgokat, miközben feldolgozza a nap/hét/hónap eseményeit.
2012. nov. 30. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem az ilyen exemről álmodok kérdéseket... Ezeknek semmiféle ezoterikus alapja nincs, egyszerűen benne van a tudatodban és így dolgozza fel az agy alvás közben a vele kapcsolatos emlékeket, tapasztalatokat.
2012. nov. 30. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

mégis mit kellett volna csinálnom? maradjak vele csak azért mert nem szép dolog?

2012. dec. 3. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!