KI vagy mi lehet ez? :S
Figyelt kérdés
Mostanában folyton rosszat álmodok, olyan emberekkel akik közel állnak hozzám. Rendszeresen sírva ébredek. Egyik rémálmomból ébredve egy fekete folt volt az ágyam mellett és ahogy észrevette, hogy felébredtem "elfutott" az ajtó irányába és eltűnt. Eléggé megijedtem.... Nem tudom mi lehet ez, de nagyon aggaszt, mert nem tudom kipihenni magam és nyűgös vagyok napközben, folyton aludnék. Kérlek segítsetek....2012. nov. 29. 21:58
11/14 anonim válasza:
Az álmok irányíthatók. Nyilván feszült vagy valami miatt, ettől vannak ezek.
Lefekvéskor készülj elő az alváshoz. Igyál egy bögre citromfűteát, az ágyad legyen szépen megvetve, a függönyök elrendezve stb. Legyen szertartás a lefekvés. Aztán helyezkedj el kényelmesen, és kezdd el tudatoasn felépíteni az aznap éjjeli álmodat. Képzeld el, hogy repülsz vagy sétálsz egy gyönyörű táj fölött, lásd, ahogy változik a vidék, virágos rét, patak, fák, kék ég stb. Ha így alszol el, akkor jó eséllyel szépet álmodsz!
Az a baj, hogy ez egy ördögi kör, ha szorongató álmaid vannak, akkor szorongani fogsz este, hogy mit fogsz álmodni, és a szorongástól rosszat álmodsz... Ki kell mozdulnod ebből.
13/14 anonim válasza:
Nézd lehet hogy szellem.Próbálj mondjuk beszélni hozzá vagy írd le egy papírra az ABC-t és mondjuk egy köralakú kis kartont aminek ki van vágva a közepe azt tedd rá és mondd hogy ha van valami akkor ezzel a szellemtábla féleséggel tud üzenni.Vagy értelmezd az álmaidat...
14/14 anonim válasza:
kettővel előttem: Már hogy az Istenbe lehetne Freddy Krueger? Azt nem mondta,hogy sötétzöld-piros csíkos pulcsiban volt! XD válaszom: Szerintem lehet,hogy valami démoni lény,aki a félelmeidből táplálkozik,csak nincs emberi alakja. Lehet,hogy azért fekete,mert ez az a szín,ami a félelmedet szimbolizálja. (Vagy csak simán hallucináltál)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!