KI vagy mi lehet ez? :S
Figyelt kérdés
Mostanában folyton rosszat álmodok, olyan emberekkel akik közel állnak hozzám. Rendszeresen sírva ébredek. Egyik rémálmomból ébredve egy fekete folt volt az ágyam mellett és ahogy észrevette, hogy felébredtem "elfutott" az ajtó irányába és eltűnt. Eléggé megijedtem.... Nem tudom mi lehet ez, de nagyon aggaszt, mert nem tudom kipihenni magam és nyűgös vagyok napközben, folyton aludnék. Kérlek segítsetek....2012. nov. 29. 21:58
1/14 A kérdező kommentje:
ja köszi ez esélyes... -.-"
2012. nov. 29. 22:02
2/14 anonim válasza:
Volt valamilyen alakja a fekete foltnak? És kb. mekkora volt?
3/14 anonim válasza:
Fekete,folt? Használj te is Perwoll Black Magic-et.
Nincs mit :)
4/14 anonim válasza:
Még azt is megkérdezném hogy nem szorongsz mostanában valami miatt? Nincsenek lelki problémáid? Mert a rossz álmoknak ez is lehet az oka.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem volt túl magas 150-160 cm, kicsit szélesebb volt nem vettem ki alakot mert gyorsan elsuhant, vagy nem is tudom, hogy kifejezni. Nem hittem a szememnek...
2012. nov. 29. 22:13
6/14 A kérdező kommentje:
és nem szorongok mostanában semmi miatt
2012. nov. 29. 22:14
7/14 A kérdező kommentje:
olyan mintha valami elszívná az energiáimat éjszakánként, egyre fáradtabban kelek...
2012. nov. 29. 22:15
8/14 anonim válasza:
semmi csak félig alvó állapotban voltál, ilyenkor halucinál az ember, gyakran sötét alakokat lát akik bámulják őt, sok emberrel előfordúl, nem kell megíjedni
9/14 anonim válasza:
hmm... a leirtak alapjan, ez a badacsonyi gorenyember volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!