Álmomban férfi vagyok ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
A valóságban nő vagyok de álmomban már nem is egyszer férfi voltam, romantikus kapcsolatban nőkkel. Ez jelent valamit, és nem feltétlen arra gondolok hogy akkor vonzódok nőkhöz is?ma 07:23
1/2 anonim 

válasza:

Én tegnap azt álmodtam, hogy kiszálltam a fürdőkádből és amikor megtörölköztem, észrevettem hogy hímvesszőm van. De a testem többi része megmaradt nőinek.
Na ezt fejtsük meg. 😆
2/2 anonim 

válasza:

Szerintem kiváncsi vagy milyen lehet megélni a másik oldalról a szexualitást.
Nekem is voltak régen ilyesmi álmaim.
Ezen kívül meg annyira sok inger ér minket nap mint nap, hogy nem csoda ha összeálmodjuk azokat.
Persze lehet ebben sima kíváncsiság is, általában a nők irányába, milyen lenne a saját nemeddel nőként, de ezt te tudod mennyire érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!