Megfogadtam hogy nem gondolok rá többet, erre megjelenik az álmomban?
Már a tököm tele van vele. Hónapok óta nem tudom kiverni a fejemből. Ezt sem értettem hiszen semmi közünk egymáshoz, szimplán csak egy férfi aki tetszik. Már annyit gondoltam rá, hogy 1 hete megfogadtam hogy kiverem a fejemből. Ez elég jól sikerült is, nem is gondoltam már ra, ha mégis, egyből elengedtem a gondolatot. Erre most, egy hét után, megjelenik az álmomban.
Ráadásul sose szoktam ilyen szépen, összeszedetten álmodni mint most vele.
Hát az, hogy spiritualitas szempontjából ennek mi lehet az oka, vagy más szempontból mi lehet az oka.
Miért jön elő az álmomban, ha már végre megállítottam a rá való gondolkodást. Ez olyan 'kidobom az ajtón, bemászik az ablakon' típusú dolog :D
Egyes vagyok, köszi a kiegészítést.
Ő nem "jön" elő az álmodban, hanem te álmodod bele őt. Nagyon-nagyon ki akarod törölni őt az elmédből -miért is?
Ès konkrètan mit àlmodtàl amiben ő is benne volt?
Ha megoldod az àlmod akkor a szemèly is eltünik, de mivel èrzelmeket vàlt ki ìgy az àlmokban is vissza dobja hogy kezdjem vele valamit. Ha nem oldod meg a mièrteket akkor szimbòlumà vàlik ès màs àlmok karakter lesz. Ìgy sem biztos hogy nem marad mert egy èrzèsvilàgot tud kifejezni majd a jövöben.
Szoval mit àlmodtàl konkrètan?
Javaslom, hogy ird le egy papìrra az illető karakter jellemző ès nèzd meg hogy benned van e hasonlo amire nem figyeltèl felvagy èppen ellentèt. Probàld meg megèrteni mièrt kerültèl ilyen hatàsa alà. Milyen rèszedet nem ismered.
Ha az àlmot elemezzük.. viszont meglehet szimboʻlumà vàlt. Persze az is lehet hogy valoban az auto vasàrlàsroʻl àlmodtàl ès volna aki segitene benne vagy szuksèged lenne segitsègre de makacsul elhàrìtod, ignoràlod màsok segìtsègèt csak ugy mint azt az illetőt hogy kiverd az elmèdbŏl görcsösen.
Ha nem az autot nèzzük akkor àlomban az auto mint szimbólum viszont azt jelenti hogy hogyan haladsz az èlet utadon. Mivel auto vètelről van szoʻ ìgy jelentheti hogy va egy èlet terület ahol most veszed a kezedbe az irànyitast vagy kellene ès hogy (es itt jon be az illeto mint ignoràlt szemely) minden kezdek nehèz de tud hogy van segitsèged ès kapsz tàmogatàst Ha kell.
Majd làtod melyik opciót rèszesited elonyben. Mindenesetre nem kell ràporogni. Minel jobban taszitod annal jobban az erzelmi vilagodat fogja felkavarni es a jovoben is elo fog jonni az illető az àlmodban mint szimbólum. Es nem azert mert te sovarogsz utanna hanem mert vagy eppen egy èlethelyzetben ès ő mint szimbolum ràfog vilàgìtani valamire.
Remèlem segìtett egy picit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!