10 ezer forinttal megfogadtam, hogy kikapunk Svájctól, viszont a barátaim azt mondták, hogy Ők a helyemben ennek a nyereménynek nem örülnének, baj ha én örülök mégis?
Miért mondják ezt nekem?
Ez életem első fogadása (többet nem fogok 10 ezer forintért fogadni, mert rájöttem, hogy az nekem nagy tét, max 1000 forinttal), de miért ne örülhetnék neki?
Nyertél kb 22.000 Ft-t amiből 12.000 Ft a profit.
A szerencsejáték pedig olyan, hogy néha jön, de inkább nem. Nem ettől leszel gazdagabb, de aki bármi szerencsejátékot játszik az örül, ha nyer. Most az teljesen független dolog szerintem, hogy mi volt a fogadási esemény, nem az a lényeg. Az nyilván rossz, hogy kikaptunk és csalódás volt a mérközés.
Érzelmi analfabéta vagy.
Hazánk kikapott ember. Gondolkozz már.
"Hazánk kikapott ember. "
Mintha nem először történne ilyen a történelem során.
Igaza van a 4-esnek!!!
Magyarok ellen nem fogadunk!!!
“Magyarok ellen nem fogadunk” 🤣🤣
De hát 10/9x kikapnak na😂 ne legyünk már nevetségesek..
A foci csak egy játék, nem valami komoly dolog,de ezt sok ember nem képes ép ésszel felfogni. Annak nincs súlya a magyarság életében hogy pár pali be tudott-e rúgni egy labdát egy hálóba vagy sem.
Örülj csak a pénzednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!