Mennyire gáz ha valaki az ötös lottót nyereményét csajokra költené?
Figyelt kérdés
Ugye vannak olyan csajok akik azt mondják hogy nincs az a pénz amiért lefeküdnék veled..Akkor ugye már pár tiz millióval emelni kellene az összegen,igy meg hamar elmenne..2024. jan. 17. 21:27
2/24 anonim válasza:
Azok továbbra sem feküdnének le veled.
De téged izgat, hogy olyanokkal szexelsz, akik nem kívánnak?
3/24 anonim válasza:
A pina kb semmit se ér,2-3 hónap alatt mind megunod.De nyugi egszer te is elveszted a szűzességed!
4/24 anonim válasza:
mondjuk még mindig jobb, mint azok akik vesznek négy mercit meg három kastélyt mert hűdenagyzolás, aztán két év múlva sajnálni kell őket a helyi pletykalapban, hogy utcára kerültek...
5/24 anonim válasza:
#2 pármillióért bárkivel lefekszek. Kevés ember utasítana vissza ilyen ajánlatot, legyünk őszinték :D
6/24 A kérdező kommentje:
3-mas
"pina kb semmit se ér,"
Ennek ellenére erről szól az élet,ha semmit nem ér akkor miért van annyi strici a világon,és miért van annyi bordély szerte a világon, miért fizetnek annyian a rosszlányokon a punciért?
2024. jan. 17. 21:45
7/24 A kérdező kommentje:
5-ös
Na azért rengeteg nő szájából hallotam már aki azt mondta,nincs az a pénz..
2024. jan. 17. 21:46
8/24 anonim válasza:
Egyrészt érdekes lenne, hogy milyen összegnél gondolná meg magát, másrészt nekem biztos, hogy nem érne még 10ezer Ft-ot sem, hogy bebizonyítsam, hogy bárki rávehető.
9/24 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, azt csinál amit akar, leszarom ha szórja a pénzt hülyeségekre.
10/24 anonim válasza:
Hat aki 1 dugasra kiad par 10 milliot az se normalis
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!