Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legtobb ismerosom nem akar...

Legtobb ismerosom nem akar kimozdulni a kis szuk varosbol ahol lakik, nincsenek terveik, kulfoldre valo eljutas vagy sokszor mas varosba is. Az emberek miert ilyenek?

Figyelt kérdés
Pl. Bajáról...Bp mar messsze van sokaknak. Pedig fiatalok,nem is oregek vagy rokkantak. Auto is van sokak feneke alatt. Kulfold meg aztan, szoba sem johet. Es nem az anyagiak miatt. Van akinel igen,mde nem mindenkinel.
ma 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekik mégis jó így, de közben meg panaszkodnak lefogadom. Én legalábbis ilyeneket ismerek. Pénze lenne, 32 éves, otthon sír (évek óta) a gyerekszobájában, hogy drágák a lakások, venni akar, de nem vesz mégsem évek óta, mert ahhoz ügyintézni kell, meg lakásokat nézegetni. De ahányszor találkozunk (rokonom) mindog panaszkodik, hogy rossz otthon, el akar költözni, venni akar lakást, de drágák. Drága volt már akkor is amikor 20m volt egy lakás, most 40-ért sem kap már, ugyanez, nem emeli fel a s*ggét még annyira sem, hogy elmenjen megnézni helyben 1 2 lakást. Lassan túlmennek az árak a pénzén, nem lesz sehogyse lakása, de meg nem mozdulna érte.
ma 12:09
 2/5 Szolovjov ***** válasza:
Nálam is kb 100 km a határ. Csak olyan messze megyek, ahonnan aznap haza is jövök. Külföld szóba sem jöhet, mert nem értem mit beszélnek. Autóm van, de 90%-ban csak munkába járok vele, mert horribilisen drága az üzemanyag. Mondhatni luxuscikk. Én Borsodban élek. A Dunántúlon még sosem jártam 39 évesen. De minek is jártam volna, ha egyszer semmi dolgom nem volt arrafelé.
ma 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Én olyanokat ismerek, akik folyton panaszkodnak és/vagy rosszallóan néznek rám.

Kapom a beszólásokat hogy "de jó nekem""jól megy""mennyi időm van""folyton ráérek".

Közben meg szinte nulla költséggel hozunk ki haverokkal 1-1 utazást. 3-4 fős szobákat bérelve, 4 felé osztva a benzin költséget stb. Péntek délután elindulunk, vasárnap este jövünk és kész.

ma 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam ez program és társaságfüggő is.

Szeretek például túrázni 30-50 km-t is. Ha van valami egész napos akkor arra szívesen elmegyek, mert úgymond megéri, kitölti a napot. De mondjuk 1-2 órás programért nem fogok 2x2 órákat utazni Bajáról Budapestre. Egyszerűen számomra nem éri meg, nem ad akkora élményt.

Társaság sem mindegy. Lenne olyan eset, pl. csajozás, ahol az ország másik felére is elmegyek. Meg vannak olyan ismerőseim akikkel pont elég az, hogy beszélgetünk, vagy írunk egymásnak, de nem tölteném velük a napomat.

ma 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Tobbnyire olyan beallitottsaguak mint a fentebbi "Szolovjov" nevu user.

En meg pont az ellenkezo vagyok, jovok megyek ide oda uj heleyekt fedezek fel es mindig beszolnak,hogy miert megyek mar megint? miert nem tudok otthon ulni a fenekemen..?

ma 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!